Powered By Blogger

lauantai 11. kesäkuuta 2011

Tunnustus ja fiilistelykuvia....!!

Hei vaan taas kaikille!
En ymmärrä miten nämä päivät kuluvat niin älyttömän nopeaan tahtiin...tajusin juuri,että on perjantai-ilta,ja viikko on taas lopuillaan...ja sitten mietin,mitä olen saanut aikaiseksi tällä viikolla...kun tuntuu,että väsymys painaa päälle,ja sitten kuitenkaan en ole saanut mitään järkevää aikaiseksi.
Taimetkin,ne 300,on nyt istutettu..no,niitähän pitää nyt alussa kastella ihan urakalla,että lähtevät kasvuun,ja vielä kun on ollut tälläinen helle,niin pitää kastella yöaikaan...mieheni on nytkin ulkona kastelemassa...
Niin,siis mitään en keksi tehneeni,mutta olo on kuin kiireisimmälläkin uranaisella työviikon jälkeen:))
Ehkä tää on sitä,kun koko ajan on ollut kiire istuttaa ja taas istuttaa,niin nyt se kiireen tunne on sitten jäänyt päälle...?!
Huomenna on oikeasti kiire päivä,kun sunnuntaina tulee kaikki sukulaiset kyläilemään...meikäläinen täyttää vuosia,ja siinä samalla pidetään veljen pojan kakkukahvit,kun täytti eilen 15 vee.
Huomenna on siis luvassa siivousta ja leipomista...koko päivän.Eipä olekkaan tullut leivottua täytekakkua aikoihin...saas nähdä mikä lätty siitä tulee...hih...!!

Sain muutama päivä sitten TUNNUSTUKSEN/Haasteen Ihanaiselta TUIJALTA Tuijan Koti-ja puutarha-blogista!!
KIITOS kamalasti Tuija,olen otettu,kun annoit sen juuri minulle,KIITOS!!!!♥♥♥♥













Haasteena on tehdä 8 tunnustusta itsestään,ja jakaa tämä tunnustus 3 blogiin eteenpäin.
Kas tässähän nämä....

1.Syön aamuisin kermaviilin sokerin kanssa,tai pullan tai piirakkapalan...jotain makeaa..aika epäterveellinen tapa...mutta pitäähän sitä nyt jotain paheita olla...

2.Vihaan siivoamista...olen mukavuudenhaluinen..ottaisin varmasti meille siivoojan,jos mieheni vaan suostuisi...Sisustan kyllä enemmän kuin mielelläni..;))

3.Olen tällä hetkellä `kotirouvana`,pidän huolen erittäin isosta talosta ja tontista...joka on kyllä,uskokaa tai älkää...kokopäivä työtä!!!

4.Minulla on ollut oma sisustuspuoti.Lopetin sen 2 1/2 vuotta sitten sairastuttuani vakavasti...haaveilen kyllä panevani puodin pystyyn taas johonkin Espoon kulmille...kun vaan ois aikaa..:))

5.Kasvoin pituutta 2 cm ollessani raskaana.Minulta erittyi liikaa kasvu hormonia,joka on ERITTÄIN harvinaista...olen nyt 183 cm pitkä!!

6.Olen ollut asumuserossa miehestäni 3 vuotta,jolloin asuin toisessa kaupungissa.2 vuotta sitten muutimme takaisin yhteen...

7.Minulla on 2 synnynnäistä sairautta,joita ei voi parantaa...vain lääkitys helpottaa niitä...

8.Teen joka päivä kotiruokaa!En ikinä,kertaakaan ole 15 vuoteen `syöttänyt`miehelleni eineksiä...hän ei syö niitä..kait?!Pojalle annan joskus maksalaatikkoa tai hernekeittoa päiväruoaksi..noin kerran kuussa...


No tässähän näitä tunnustuksia taisi tulla jo vähän liikaakin yhdelle kerralle..kääk..no hei,mutta elämäähän tää vaan on.Kukaan meistä ei ole täydellinen,ja minä voin ainakin myöntää sen kaikkine vikoineni...On minussa paljon hyvääkin,kun minut oppii tuntemaan.Ja läheisilleni olen aina niin hyvä kuin suinkin...en koskaan loukkaa ihmisiä tahallani,vaan iän myötä olen oppinut,että erilaisuus on rikkaus.Nauttikamme siitä,mitä meille on annettu,omasta erilaisuudestamme..sillä niin maailma on paljon mielenkiintoisempi paikka olla ja elää!!!

Jaan tämän tunnustuksen seuraaville blogeille,jotka ei nyt toivon mukaan ole vielä saaneet tätä:

         Paulalle ARKIPORINAA-Blogiin
         Cristiinalle ONNELA MAALLA-Blogiin
        Annalle ANNALA-Blogiin

...on niin monta blogia,kenelle tämän olisin halunnut antaa..mutta kun kerralla ei voi...mutta on paljon blogeja,joita seuraan mielenkiinnolla...ja Liisalle VANILJAISEEN olisin tämän ehdottomasti halunnut antaa..mutta hänelläkin tämä jo on...

KAIKILLE tasapuolisesti IHANAA♥♥♥VIIKONLOPPUA,nauttikaa helteestä!!!!
Kiitos kommenteistanne jälleen,ovat ihania!!
Tervetuloa kaikki uudet lukijat,toivottavasti viihdytte täällä!!

ÄLKÄÄ UNOHTAKO EDELLISESSÄ POSTAUKSESSANI OLEVAA ARVONTAA,JOKA SIIS PÄÄTTYY 15.6!!OSALLISTUKAA IHMEESSÄ!!

Näihin fiilari kuviin lopetan tällä kertaa...sekalaista on taas tulossa...:))












Helleterkuin,Marika

9 kommenttia:

AnnaO kirjoitti...

Voi kiitos ♥
Oli kiva lukea tunnustuksesi, kurja juttu nuo sairaudet.
Ihania kuvia, mukavaa viikonloppua sinne :)

Anonyymi kirjoitti...

No sullahan olikin tunnustukset!
Kiva näin oppia tietämään vähän lisää "kanssakulkijoista", samaa hassua taivaltahan tässä tavallaan kuljetaan!

On tuo sun istutusprojektisi ollut melkoinen urakka, ei ihme jos on olo vähän väsähtänyt ☺
Ja aikas paljon olet saanut kyllä aikaiseksi!!

Onnea sinullekin synttärin johdosta♥

sylvi kirjoitti...

Onnittelut tunnustuksesta.
Mukavia oli lukea sinun tunnustuksiasi.
Olemme kaikki ihmisiä ja myös yksiloitä.
Jokaisessa jotakin hyvää ja myös jotain vähemmän hyvää.
Hyviä kuvia.
Heleätä helluntaita sinulle!

Paula kirjoitti...

Oi, kiitos Marika! Tunnustukset jahaasteet otan mielelläni vastaan. Kiitos myös omista tunnustuksistasi, on meillä useimmilla elämässä yhtä ja toista taakkaa ja vaikeutta jos on onnea ja iloakin. Kirjoitan tätä kotikaupungistani Porista vaikken tällä erää poriksi, olen kylässä siskoni luona. Terveisiä siis Porista!

Liisa kirjoitti...

Tykkään Marika sun rehellisyydestäsi! Olet mikä olet, etkä yritä esittää muuta, hienoa! Tietty oli kurja lukea noista sairauksistasi... Kaikillahan meillä on "ristimme kannettavana", ei mulla tullut lukiessani missään kohtaa tunneta, että olisit jotenkin huonompi kuin muut, päinvastoin...siis kuka voi sanoa hyvällä omallatunnolla kertoa kokanneensa miehellensä 15 vuotta kotiruokaa??? En minä ainakaan!

Ja sekin piti vielä sanoa, että sähän oot saanut hirveästi aikaiseksi viikon aikana, mihin unohdit tosiaan ne "muutamat" taimet??? Onhan siinä ollut hirveä homma! Ei ihme, jos olet puhki!

Huomenna on kai syntymäpäiväsi... Toivotan sulle koko sydämestä onnea ja ihanaa päivää rakkaittesi kanssa!

Iso halaus :)

ps. Kiitos, että olisit tunnustuksen mulle antanut :) Tuli tosi hyvä mieli, kun erikseen mainitsit...

Maarit kirjoitti...

Paljon onnea sinulle ystävä hyvä tunnustuksesta ja synttärisi johdosta ♥ Oli kivaa lukea tunnustuksiasi ja ikäänkuin tuntea
paremminkin.
Hienoa että sulla on tuo positiivinen asenne ja kyky nauttia elämästä vaikeuksista huolimatta, ja ehkä juuri siitä syystä...
Pihastanne tulee upea kun nuo kaikki kasvit alkaa oikein kasvaa ja onhan se jo nytkin !
Täällä käytiin tänään heittääs talviturkki menemään:)
Ihanaa sunnuntaita teille♥

Lovviisa kirjoitti...

Heleätä helluntaita ja kivvaa synttäripäivää ! Minäkin olen aina tykännyt että eläköön erilaisuus :)

Jaana kirjoitti...

Ihania nämä sinun fiilistely kuvat :) Tavarat ovat todella kauniita, juuri sellaisia mistä itsekkin tykkään. Toivotan alkavaan viikkoosi auringon valoa ja lämpöä!

Sirkka kirjoitti...

Oi Marika täällähän on tullut vallan ihania kuvia tuo kello kuva on jotenkin aivan sydäntä lämmittävä...ja tuo missä on kahvikuppi ja ja ja kaikki!
Oikein paljon Onnea sinulle ja pojallesi halein lämpimät Onnentoivotukset vaikkakin pikkasen näin jälkikäteen, mutta voihan sitä Onnitella vaikka joka päivä!
Meillä sataa täällä just nyt, mutta nautin täysillä luonto sitä tarvitsee ja itsekään ei tarvise kastella ja raikkaus sitä nuuhkin!

Halein ja lämpimin ajatuksin, olet ihana!