Powered By Blogger

lauantai 18. kesäkuuta 2011

Sataa sataa ropisee...!!!!

Hei vaan kaikki taas!
...meillä täällä ainakin sataa koko ajan ihan tolkuttomasti!!..no,nyt on ollut 2 tunnin tauko,mutta ulkona on silti jotenkin hyytävän kylmä.En minä ainakaan pärjää t-paidassa,vaan kunnon takki on oltava päällä...hyrrrrr....!!

Meillä on täällä todellinen toipilas kotona...siis mieheni.Olkapää leikattiin 6 eri kohdasta..siis 6 leikkaus haavaa..huhhuh!!Voitte varmaan kuvitella,että täällä on valvottu ja nukuttu ihan miten sattuu...
Miehelläni on kantoside 6 viikkoa ja kuntoutus kestää puoli vuotta!!!!!
Ei ollenkaan kiva näin kesäloma suunnitelmien aikaan=(
Prätkällä ajot on ajettu,eli ei juurikaan...tai siis voinhan minä ajaa,mutta ei se yksin ole niin mukavaa..
Meillä on siis ollut hiljais eloa keskiviikosta saakka...vaikka onhan se ihan kiva,kun mies on joskus kotona,kun muuten juoksee työn perässä kuin aropupu...

Kaunis kiitos taas kaikista kivoista kommenteistanne...kun nyt vielä ne hiljaisetkin lukijat uskaltaisivat kommentoida..se tekisi hyvän mielen♥♥♥

Laitan mun omasta huoneesta muutaman kuvan,siitä ei olekkaan ollut kait vielä mitään täällä.....




...on pöytää ja tuolia..on peilipiironkia(jota en saa maalata valkoiseksi,koska on mieheni perintö huonekalu..inhoan sitä ruskeana...plääh...),seinät ovat huoneessani suurimmaksi osaksi hirsi pinnalle jätettyjä...niihinkin olen aivan kyllästynyt,vaikka hienot ovatkin...haluan VALKOISTA!!!!!Sitten huoneessani on tuollainen erikoinen ikivanha takka..ihana..ei vaan tee oikeutta kuvissa,tai sitten mulla on niin p.....a kamera..hih!!



...huoneestani on käynti huoneeseen,jossa meillä on wanha kylpyamme...siitä tykkään..ja siitä vaikka seuraavassa postauksessa enemmän...





...talonpoikaissohvani...josta vielä vähän kinaa,saako sen maalata valkoiseksi vaiko eikö????...sen toisen,jonka ostin juuri,niin senhän maalasin kysymättä..ehkä tälle käy samoin...=))













...ja siinä vähän yksityiskohtia...eipä noista muista sen enempää...nallet ovat Bukowskin...ja seinän yläosa on `tapetoitu`Wanhoilla sanomalehdillä.
Huoneessa on vielä paljon muutettavaa,mitä haluaisin...mutta kaikki aikanaan,vai mitä...???

Eipä täältä Villa Hildelundista tällä kertaa muuta kuin OIKEIN IHANAA viikonloppua kaikille täällä piipahtaville...tavataan taas♥♥♥♥!!!


    ♥♥♥♥♥
Lähimmäisenrakkaus on
kaiken elämän perusta.
     ♥♥♥♥♥

Sadeterkuin,Marika

12 kommenttia:

TIINA P kirjoitti...

Heti alkuun nopeaa toipumista miehellesi, ei ole kiva juttu. Mä en kyllä vaihtais mitään tuolla sun huoneessa. Aivan mahtavat vanhat hirsiseinät, ottaisin meillekin ihan koska vaan. Tunnelmaa ja nostalgiaa huone tulvillaan, kauniit esineet ja mikä takka, wau. Mä pökerryn... :) Meilläkin on satanut koko päivä, tulihan sitten siivottua. Kivaa kesäviikonloppua sateesta huolimatta.

AnnaO kirjoitti...

Ihana huone ♥

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Jospas oli iso leikkaus miehelläsi...toipumisia hänellä toivottelen...:)

Ja entäs tuo sinun huoneesi... se on yksinkerataisesti IHANA...eihän tuo lipasto mitenkään ruma, ruskeanakaan ole... ja tuo hirsisenä on mahtava ja lamppu ja puusohva ja.... no kaikki mitä olet kuvannut.. pidän todella..:)

Oikein ihnaa viikonloppua sinulle!

sylvi kirjoitti...

Pikaista paranemista miehellesi toivota.
Onpa iso leikkaus.

Sinun huoneesi on niin romanttinen, että en minäkään mitään muuttaisi.
No meillä kaikilla on oma maku ja sinähän siellä asut ja varmaan tiedät mitä haluat.
Täälläkin sataa ropottaa.

Oikein hyvää pyhää sinulle ja miehellesi!

Heidi kirjoitti...

Tääl ei oo tullu kuin muutama tippa vettä, pyykitkin sain ulkona kuivattua... :O)
Mutta tuo huoneesi on huippu, minäkinn sen ottasin koska vaan. minä taas tykkään noista huonekaluista juuri tuon värisinä, aitoina, kuinka ne nyt on. Ihania yksityiskohtia sulla on siellä paljon ja tuo ammekin on ihana.
Voimia ja parantumista miehellesi :O)

Paula kirjoitti...

Onpa sinulla hieno oma huone! Ehkä sinulla on jokin "valkoinen vaihe" meneillään, ja sitten jossain vaiheessa alat inhota valkoista, niin ettet voi sietää ympärilläsi valkoista vuosikausiin. Silloin ehkä harmittaa kun maalasit kaiken valkoisella maalilla etkä saa sitä enää pois, ainakaan kokonaan, paitsi maalaamalla jollakin toisella värillä. Ainakin minulla on ollut tuontapaisia värivaiheita, että piti ympäröidä itseni jollain värillä ja sitten tuli vastareaktio ja väri alkoi tökkiä ja ahdistaa. Toivottavasti sinun rakkautesi valkoiseen on kuitenkin pysyvämpää.

Heidi - omankodinonnea kirjoitti...

Oi miten kertakaikkisen IHANA huone sinulla on!!! Kaikki tavarat, yksityiskohdat, hirsiseinät, oih oih oih!!<3 Kerrassaan valloittavaa!

Anonyymi kirjoitti...

Löysin tieni tänne sinun blogiisi vastikään ja ihastuin heti :)
Upea koti sinulla!
Taisit saada yhden vakiokävijän lisää..;)

Katja - Bag End kirjoitti...

Upeat vanhat hirsiseinät. Voihan niistä ainakin jonkin jättää ihan alkuperäiselle väritykselle vaikka muut joskus maalaisitkin valkoisiksi. Hieno tuo kakluuni/takka :-)

Hyvää sunnuntain jatkoa,
Katja

Maarit kirjoitti...

Sinulla on taas niin kauniita kuvia talostanne, ihana huone sinulla...minäkin tykkään että valkoisen kanssa on vähän puunväriä kontrastina...upea tassuamme ja kakluuni ♥
Kurja juttu on miehesi olan leikkaus :(
Sadetta pitelee täälläkin, voi kun kaipaan niiiin aurinkoa !
Mukavaa alkuviikkoa sinulle ♥

Liisa kirjoitti...

Heippa Marika!
Ensinnäkin, pikaista toipumista miehellesi, tosi kökkö juttu :( Varsinkin juuri näin kesäaikaan...rajoittaa kuitenkin aika lailla touhuja...
Aivan ihana, unelmahuone sulla! Paljon kauniita yksityiskohtia, ja juuri nuo vanhat hirsiseinät tekevät siitä kaikesta vielä ihanemman!
Kiva kuulla, että muuallakin käydään taistoa maalaamisesta ;) Meilläkin pari huonekalua, joita en saa maalata, kuten sovapöytä, mutta ihme ja kumma joistain jutuista mieskin sanoo (tähän on tultu vuosien saatossa, kovalla siedätyshoidolla ja koulutuksella, heh ;)) että joku juttu varmaan näyttäis paremmalta valkoisena. Ja useimmiten sanoo mun tuunauksista jälkikäteen, että hieno tuli, vaikka ensin olisikin ollut skeptinen. Luulenkin, että ne "pari juttua", joita en saa maalata, on ihan vaan periaatteesta ;)
Meilläkin on tosi kylmä, ihan syksyinen sää, hrrr... Tahtoo kesän takaisin! Noh, viimeistään kahden viikon päästä alkaa kesä, kun lennetään lomamatkalle! Sitä odotellessa... villasukat jalkaan ;)
Mukavaa alkanutta viikkoa!
Halauksin Liisa

Sirkka kirjoitti...

Paranemista miehellesi ja että mitä hän on joutunut kokemaan aikas hurja juttu... toivotaan kaikki yhdessä, että toipuisi hyvin ja kaikki tulisi pian ennalleen. Sinulle myös jaksamista ja voimia, passaamiseen, sillä nyt apua tarvitaan.
Mutta nyt Sinun huoneeseesi voi vallan tavatonta kuinka kauan et tiedäkään, kun katselin jokaista yksityiskohtaa..ja sitten kun näin tuon taivaallisen ihanan tassuammeen, joka on aina ollut haaveissain, oli onnen tunne suuri,jäin taas haaveilemaan tähän koneeni ääreen, kuinka siellä puhaltelisin saippuakuplia kuin myös raikasta kuplivaa nauttien kynttilänvalossa,hih!
Palatakseni vielä huoneeseesi, josta jo vastaan tulee tunnelmallinen kuinka sen nyt sanoisin niinkuin sellaisen....olen sanaton, mitä minäkö...huone on parhaimmista mitä olen nähnyt, pidän paljon, sinä osaat!

Lämpimin terveisin ja mukavin illanjatkoin, heips!