Powered By Blogger

lauantai 4. kesäkuuta 2011

Kuvauksen jälkeisiä tunnelmia OSA 2 !!

Aurinkoista viikonlppua kaikille..täällä ainakin on nyt niin lämmin,että jos yrittää jatkaa noita istutus hommia,niin ei onnistu ennen iltaa..sen verran hikistä hommaa on se isojen kuoppien kaivaminen...!!
Ai miksikö kaivan isoja kuoppia pienille pensaiden aluille?...no koska tuo rinne mihin kaivamme,on hiekkaa ja kiviä,ja siihen on niin p....amainen kaivaa,niin,että pitää siis olla sen verran iso kuoppa,että mahtuu reilusti multaa mukaan...!

Tänään se sitten tapahtui...minun rakas poikani päätti ala-asteen...on kait nyt sitten iso poika,kun alittaa syksyllä seiska luokan.Olin kyllä tosi pettynyt,kun näin todistuksen...poika oli luvannut korottaa kaikkia seiskoja kasiksi...niin mitäs tapahtuikaan??Noh...kaikki seiskat olivat muuttuneet kutosiksi..olin aivan järkyttynyt,mutta ei kait sille mitään voi,jos koulu ei aina kiinnosta..tuntuu olevan muutenkin siinä iässä,että pelaisi pelkkää X-Boxia,jos vain saisi...no,ehkä syksyllä olen saanut tankattua hänen päähänsä järkeä koulun tärkeydestä....??
No mutta kuitenkin,tänään alkoi siis minun mielestäni virallisesti KESÄ,kun koulut loppuivat...miten ihanaa,kun ei tarvitse joka aamu laittaa kelloa soimaan,vaan saa nukkua,jos nukuttaa....!

Palaanpa vielä hetkeksi kuvien merkeissä siihen keskiviikkoiseen kuvaus päivään,ja fiilistelen,että mitä paikkoja kuvailtiinkaan....



...Olkkaristamme kiikkustuoli,sohvat,ynnä muuta yleiskuvaa(en saanut kaikkia ladattua)









...Minä rautasohvallamme lueskelemassa sisustuslehteä...






...rautasänkymme yläkerran koristuksena hempein pastellisävyin..




...ja uudet pihakalusteemme.Ostin 2 settiä,joota mahtuu kunnolla syömään..yhdistin vain pöydät....





...No,tässähän näitä taas olikin.
Minulla on muuten uusi kamera...jos kukaan ei ole kuvan laadusta huomannut,hih...ja kone lataa tämän kameran kuvat toooosi hitaasti,tai ei ollenkaan...mistähän se mahtaa johtua,menee nimittäin hermot kohta,jos postaaminen käy näin hitaaksi...!!??!!
Eipä minulla muuta tällä erää.Olisihan noita kuvattuja kohteita ollut enemmänkin,mutta säästetään nyt loput myöhempiin postauksiin...
Olette kaikki IHANIA,kun viitsitte kommentoida,HYVÄÄ VIIKONLOPPUA kaikille täällä pistäytyville!!
Suunnittelin arvontaa,mutta kun ei ole tullut uusia lukijoita,niin taitaa arvonta siirtyä....:(
Lähden tästä kauppaan...ja sitten grillaamaan,nam..!!


             ♥♥♥♥♥
Joka antaa ilolla,
antaa eniten....
            ♥♥♥♥♥

Kesäterkuin,Marika

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pistä arvonta pystyyn vaan, arvontalinkityksen kautta tulee aina uusia lukijoita paikalle, ja osa tuppaa jäämään :)

Toki kesäaika on kesäaika...

Ihanan iso ryhmä tuli yhdistämällä kaksi, voin kuvitella, että tuon ääressä on porukalla kiva istuskella ☺

Sirutuuli kirjoitti...

Aivan ihana rautasohva! Samoin tuo ruokailuryhmä. Kyllä valkoinen on vaan niin kaunista :)

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Voi miten kauniita kuvia!

Älä sure poikasi todistusta... kyllä se koulukin alkaa taas kiinnostamaan... tuo kuuluu niin tuohon ikään..:))

Aikku kirjoitti...

Kauniita kuvia jälleen kerran!

Sirkka kirjoitti...

Tulin ensimmäistä kertaa tänne ihanuuksien keskelle ja oi tavatonta kuinka kaikki on kaunista ja näkemisen arvoista...paljon katsottavaa, joten tässä tämä loppu ilta vierähtääkin, hih!
Oikein hyvää alkavaa nautinnollista kesän jatkoa hyvin mielin!

Liisa kirjoitti...

Juu, arvontaa kehiin vaan! Sieltä niitä uusia lukijoitakin lähtee mukaan :)

Älä sure pojan tokaria, harmihan se on, jos numerot laskeneet, mutta eihän se siitä suremalla parane ;) Ja taitaa tosiaan kuulua tuohon ikään...

Ihanan näköistä teillä sekä ulkona että sisällä, tosi hyvä idea ostaa kaksi mieleistä ryhmää ja yhdistää! Rautasänkyihin kelpaisi käpertyä ottamaan pienet nokoset...

Ihanaa kesäloman alkua!!!

ps. ens kerralla yritetään järkätä ehdottomasti treffit Pian puodille! Harmi, kun meillä Pian kanssa nyt meni lomat ristiin...

Anonyymi kirjoitti...

hei!
Niin se on et ei se koulu aina kiinnosta, itse olin tosi huono peruskoulussa (olin koulukiusattu 9-v) ja sitten päästötodistuskin oli niin huono et just ja just pääsin läpitte, no sitten myöhemmin aloin opiskelemaan terveydenhoitoalaa ja olin tosi hyvä sitten jatkoin opiskelua Hämeenlinnassa jatko koulutusta ja olin luokkani paras, sain pelkkiä K5 todistukseen eli kaikki kymppiä..
teillä on tosi kaunista ja emäntäkin on kaunis ja tyylikäs kuvissa :)
tosi ihanat nuo ulkokalusteet no nyt kyllä mahtuu isompikin porukka viettmään kesäiltaa :)

Maarit kirjoitti...

Upeita kuvia, kiitos kiitos kun meille näitä näytät ! Kyllä teillä on kaunis paikka rantoineen ymym. ja hienoa nähdä sinutkin siinä huilaamassa kiireiden keskellä :)
Ihastelen edellissä postauksessa näkyvää kulma puuhellaa ja kaikkea wanhaa tavaraa, ootko kauan keräillyt ? Ihanat nuo ruokailuhuoneen kalusteet tuunattuina !

Aurinkoa ystävälle ♥♥♥