Powered By Blogger

torstai 19. toukokuuta 2011

TUNNUSTUS JA LÄHIKSIÄ...!!!


KIITOS Tuija ihan hirveästi,olen otettu!!Tämä on sitäpaitsi ensimmäinen tunnustukseni:))

You are beautiful-tunnustus on tarkoitettu kaikille blogistanian näteille blogi kirjoittajille.
Sain tämän tunnustuksen jo 3 viikkoa sitten ihaNaiselta Tuijalta Tuijan Koti-ja puutarha-blogista.En vain ole löytänyt sopivia kuvia,kun skanneri reistailee,ja kaikki rakkaat kuvat ovat arkussa ihan sekaisin...joten kaivoin nämä nyt viimein puhelimestani...

Tunnustuksen saajan pitää julkaista 3-5 ennen julkaisematonta valokuvaa omasta elämästään pienen selityksen kera ja jakaa tämä tunnustus kolmelle eteenpäin.
Joten tässä nyt mitä löysin....:

1.Tässä minä toissa kesänä ensimmäistä kertaa lähdössä ajamaan kortin saatuani...



2.Tässä minun upouusi prätkäni,1050 kuutioinen Triumph Speed Triple viime kesänä..



3.Tässä meidän Xanti chihuahua,jonka jouduin antamaan pois vuosi sitten,kun muutimme tähän taloon,kun alkoi pissata ja kakata yhtäkkiä sisään...mieheni sanoi,ettei halua lattioiden menevän heti piloille,ja Xanti oli muutenkin hyvin tottelematon nuori nainen(1 vuotias),joten päätimme luopua siitä.Se oli minulle kuitenkin hyvin rakas enkä unohda sitä koskaan....


4.Tässä vana talomme,joka sijaitsee samalla tontilla kuin nykyinenkin talomme.Nyt se on tyhjillään,ja majoitamme sinne esim. vieraat,jotka tulevat yökylään.Ihana pikkutalo,todella tunnelmallinen...


5.Tämä on toissakesäiseltä matkaltamme Viroon,Kohtlajärvelle...kuva on otettu yhdestä rappukäytävästä,ja en voinut uskoa silmiäni,kun näin,että nämä olivat tosiaan ihmisten postilaatikot....



Kiitos vielä Tuija muistamisestani,haluan nyt antaa tämän tunnustuksen niin moniin blogeihin,mutta kun on valittava 3...niin mielestäni kauniita blogeja ovat ainakin nämä....joten olkaa hyvät:

ANNALLE ANNALA-Blogiin
MAARITILLE TUNNELMAA JA HARMONIAA Blogiin
PAKKASAKALLE VAALEAA HARMONIAA-Blogiin


Meillä jatkuu istutus puuhat edelleen,siksi olen postannut niin vähän..ei yksinkertaisesti ole aikaa tulla koneelle...mutta KIITOS taas kommenteistanne...kommentoin heti kun kerkiän,ja käyn läpi kaikki blogit,jotka nyt on mennyt ohi suun..en ole unohtanut teitä ihaNaiset!!
Tässä loppuun pieni lähikuva pläjäys ilman sen kummempia selittelyitä.....











...näihin tunnelmiin täältä tällä kertaa...toivotan teille kaikille kävijöille oikein ihanaa loppuviikkoa...ja kommenteistanne lämmin halaus jo etukäteen...palaan heti kun ehdin...

Istutusterkuin,Marika

8 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Ole hyvä vaan,rakas ystävä tunnustuksesta, olet sen kaikinpuolin ja monestakin syystä ehdottomasti ansainnut. Uiiiii,, tahtoo majoittumaan tuohon ihanaan vanhaan taloon, taidan tulla maakuntamatkalle teille päin.:)
Oletteko muuten lähdössä prätkäilemään tänä kesänä jonnekin erityisesti. Me ollaan menossa 1,5 viikoksi saksaan, alpeille jne...Kerran olen ollutkin mutta kyllä se on niin kaunista seutua, että kannattaa mennä toistekin. Samalla reissulla käytiin Hitlerin kotkanpesässä, hrrhrr..kaunis paikka, mutta kamala menneisyys.
Ihania tavaroita ja kuvia sinulla siellä. Kyllähän tämä postailu varmaan tässä kesällä on vähän vaisumpaa kaikilla.
Sinulle toivottelen ihanaa viikonloppua ja hyviä ilmoja ja lempeitä tuulia prätkäilyyn.

-Tuija-

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Wautsi wau... mikä pyörä.

Ihana tuo vierastalo!!

Miten ikävää, että jouduit hauvasti luopumaan... tosi surullinen asia.

Oiekin ihanaa ja aurikoista viikonloppua sinulle!

AnnaO kirjoitti...

Voi kiitos ♥ piristit päivääni!
Sinulla on ihana pyörä, kyllä tuolla kelpaa ajella :)
Suloinen tuo teidän chihu, harmi että jouduitte siitä luopumaan, ei varmasti ollut helppoa.
Kauniita kuvia teiltä, mukavaa viikon jatkoa sinne :)

Liisa kirjoitti...

Onnea tunnustuksesta, olet sen ansainnut!

Teillä on niin ihania aarteita koko koti tulvillaan...kauniita yksityiskohtia ja vanhoja esineitä... :)

Kiitos muuten ihanasta, mieltä lämmittävästä kommentistasi blogiini :) Ilahdutti kovasti... Pokaalin olisin voinut antaa minäkin taas niiiiin monelle blogille, myös sinulle! Joka kerta "jakamisen" jälkeen on olo, että ainiin sekin ja sekin... Niin paljon ihania blogeja!!

Oikein mukavaa ja toivottavasti aurinkoista loppuviikkoa sinulle ja perheellesi Marika!

Paula kirjoitti...

Onpa sinulla vauhdikas prätkäkuva, minä en taitaisi uskaltaa edes prätkän selkään istahtaa. Mielenkiintoinen tuo postilaatikkokuva Virosta. Minäkin olen huomenna menossa Viroon, Tarttoo.

Maarit kirjoitti...

Tervehdys Marika ja Kiitos kaunis ihanasta tunnustuksesta! Yritän vastailla siihen joku päivä :) Onnea myös itsellesi tunnustuksesta, ihan oikeaan paikkaan meni koska sulla on niin ihana blogi...Aivan ihastuttavat on molemmat talonne, kauniita tunnelmakuvia sisältä vanhoine aarteineen !
Komee prätkä on sulla :)
Tsemppiä istutuspuuhiin, varsinkin kun luvattiin niin hienoja ilmoja viikonloppuun <3

Lovviisa kirjoitti...

On sinulla kyllä uppee pyörä ! Muuteskin mukavoita kuvia. Ihana pikku satulinna tuo teijän vierastalo ja pätevännäköset kakkulat tuossa vanhan kirjan päällä. Lepposata viikonvaihetta sinulle :)

TIINA P kirjoitti...

Oi KIITOS Sinä Ihanainen - annoit tunnustuksen blogilleni. Kiva päivän piristys :) Olipa mukava lukea juttuja, kauniiden kuvien kera. Piipahdan taas .... hih, teit mut onnelliseksi.