perjantai 6. toukokuuta 2011

ÄITIENPÄIVÄ JA RAUTA SÄNKY!!

Nyt tuntuu kyllä ihan oudolta,kun joka viikonloppu on jokin juhla...Minä taidan odottaa eniten tuota äitienpäivää..voi jännityksellä odottaa,että onko ne meidän perheen miehet muistaneet tätä SUURTA juhlaa sitten ollenkaan??
Tähän asti ovat kyllä muistaneet...ainakin tuoda kukkia,kaffetta ja kakkua sänkyyn..ei meillä tuo mies osaa paljon lahjoja ostella...tai osasi se kyllä kun oltiin nuorempia,mutta mikä lie dementia iskenyt,tai itsevarmuus siitä,että kyllähän tuo emäntä tuossa pysyy ilman lahjuksiakin...??
Oman pojan tekemä kortti,se on kuitenkin aina se hellyyttävin...on meillä täällä asiat aikas hyvin ilman timanttisormuksiakin,kun vertaa tuonne muualle maailmaan...että ehkä otan vastaan kaikkein mieluiten sen,mikä on minulle kuitenkin tärkeintä...RAKKAUS,ja omien kultien halaukset,vai mitä ootte mieltä..??

Olenpa tehnyt täällä ostoksiakin,tässä niistä yksi,jonka ostin Vaaleaa Unelmaa-blogin Riikalta taannoisilla SisustajanTaivaan kevät markkinoilla...esittelen sen nyt ennen tuunausta,ja jälkeen sen.....
Se on Wanha lasten rautasänky,josta etuosa otettu pois,ja minulla se tulee täyttämään piha-sohvan virkaa jossain päin tonttia..katsotaan nyt,kunhan saadaan ensin pihat kuntoon..tuolla se nököttää jo ulkona...ilman pöytää,ei ole vielä löytynyt sille kaveria...:)


...ja Sisustajantaivaasta kipaisin eilen hakemassa juuri tulleet uutuudet:Rottinkiset lampunvarjostimet,jotka nyt ainakin aluksi pysyy tuon värisinä,ja laitoin ne olkkariin..saa nähdä koska kyllästyn,ja saavat valkoista väriä pintaansa.Nyt pidän niistä noin,sopivat hyvin pellavan väristen tyynyjen seuraksi.....ja tässä vielä muutama satunnainen kuva olkkarista...
..ja nyt haluan kiittää kommenteistanne,tuli taas NIIN hyvä mieli!!Tervetuloa uudet lukijat,
ja ennen kaikkea Hyvää viikonloppua ja KAIKKI ÄIDIT:HYVÄÄ,IHANAA,RAKKAUDENTÄYTEISTÄ ÄITIEN PÄIVÄÄ!!
Nämä kukat olkoon teille äideille omistettu.....

Iloisin viikonloppu terveisin,Marika

10 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

Kiitos samoin sinulle, oikein hyvää Äitienpäivää ja mukavaa viikonloppua!

Lovviisa kirjoitti...

Voi meilläkin oli aikonaan tommottinen rautasänky minkä tyhmyyksissäni annoin pois ...
Ihanaista äiteinpäivää sinulle:)

darkangel1981 kirjoitti...

aivan ihana, tuossa kelpaa kesällä lukea ihania lehtiä

Anonyymi kirjoitti...

Hei :)
Aivan ihana tuo rautasänky, itsekkin olin ajatellut ostaa joskus rautasängyn semmoisen ison johon laittais patjan ja paljon tilkkutyynyjä, joihin olen niin hullaantunut..
Niin se on että rakkaus on kaiken A ja O ja se että lapset tulee käymään, ei niillä lahjoilla väliä..vaikka toivoin äitienpäivälahjaksi porakonetta, onhan tuo aikas "rouhea" pyyntö mutta kun kysyivät ja semmoisen tarviin niin miksikäs ei..se on sama saanko sen vai en, lapset ovat kuitenkin pääosassa...ovathan he tehneet minusta äidin.
Hyvää äitienpäivää myös sinulle :)

Pakkasakka kirjoitti...

Kyllä teitkin hyvän ostoksen löytäessäsi tuon rautasängyn itsellesi - onpa kaunis yksilö. Vaihtaa vaan päällisiä niin aina muuuttu ulkonäkö :)

Maikki kirjoitti...

Olipas sulla mukavia juttuja ja kuvia - jään siis lukijaksi!
Aurinkoista äitienpäivän viikonloppua Sinulle, toivottavasti teidän perheen miehet sen muistaa!

Maarit kirjoitti...

Hyvää ja aurinkoista äitienpäivää sinulle...ja samaa mieltä ollaan, että tärkeintä on että rakkaimmat muistaa...lahjoista niin väliä .
Ihku löytö tuo rautasänky, sopii just niin teille !

Liisa kirjoitti...

Voi miten kaunis rautasänky...penkki, oli mustanakin, mutta kyllä taikaväri valkoinen taas saanut ihmeitä aikaan! Kauniit tyynyt myös...odotan jo puutarhapostauksiasi, kunhan saatte paikat kuntoon ;)
Ihanaa ja onnellista ja aurinkoista äitienpäivää sinullekin Marika, olet oikeassa, ei ne timanttisormukset onnen ja rakkauden määrää kuvasta, monesti päinvastoin...

Arja kirjoitti...

Aivan upea rautasänky!!
Kauniita kuvia muutenkin.
Oikein aurinkoista alkavaa viikkoa♥

Anonyymi kirjoitti...

Voi miten suloinen rautasänky ja muutenkin niin paljon kaikkea kaunista katseltavaa!
Olen samaa mieltä, että kyllä ne rakkaat ihmiset on tärkeämpiä kuin lahjat.
Hyvää alkavaa viikkoa sinulle!