Powered By Blogger

tiistai 29. toukokuuta 2012

PARVEKKEEN *KESÄASU* JA MUITA HANKINTOJA!!!

Samaa vanhaa toistaakseni:Mihin ihmeeseen tämä aika oikein rientää???
Joo,bloggailu on taas jäänyt taka-alalle,sori siitä...mutta kun nyt on se aika vuodesta jolloin kaikki rikkaruohot on valloillaan,ainakin meillä,niin on tullut vietettyä aikaa kiroillen ja muristen pers pystyssä tuolla kukkien seassa,ettei ne ruohot nyt ihan kokonaan valtaisivat tonttiamme...ja kun mies on ollut pian 3 viikkoa matkoilla,niin kaikki olen joutunut tekemään yksin,plääh...
Vielä on kitkettävää,ja ei auta kuin mennä jatkamaan tämänkin postauksen jälkeen....

Olen jo kuukauden suunnitellut vaihtavani olkkariin uuden järjestyksen,mutta ei energiani ole siihenkään riittänyt.Mutta tällä viikolla sen teen...niin lupasin itselleni...peukut pystyyn,niin saan sitten teillekkin kuvia olkkarin uudesta ilmeestä;)

Parvekkeen sain jo osittain laitettua kesäkuntoon,mutta kukat sieltä vielä puuttuu,kun niihinkin menee niin hemmetisti rahaa,kun tontti on iso,ja ensin halusin saada sisääntulo terassin kukat edes jollekkin mallille....
Tässä nyt kuvat parvekkeesta,josta tuli viime vuotiseen tapaan vähän merihenkinen...sinistä meillä ei sitten muualla olekkaan....









 ...rakas pupuni sai ylleen sinisen asun,hih...se viihtyy nyt parvekkeella oikein hyvin....!!



...tässä näkymää järvelle parvekkeeltamme,kuinka rauhoittavaa....


No niin,parveke on siis hieman kesken...kyllä kukat tuo sinne sen viimeisen säväyksen,eikö?

Sain jo jonkin aikaa sitten Johannalta Ihanasti kotona-blogista ihanan tunnustuksen....
Kiitos oikein paljon!!!!

Tunnustukseen kuuluu kiittää antaja,kertoa itsestään 7 faktaa ja jakaa tunnustus 15 blogille!!

No niin...mitähän minä kertoisin,mitä en ole vielä kertonut täällä...hmmm....

1. Olen lihonnut vuoden aikana 8 kiloa...en tiedä mistä se johtuu,koska en ole muuttanut tapojani mitenkään???
2.Kasvoin raskausaikana 3 cm...minulta erittyi liikaa kasvuhormonia...HUI voisi tähän sanoa joku *normaali*kokoinen ihminen,sillä olen nyt 183 cm pitkä!!
3.Olen *ostoshullu*...en voi vastustaa ihania tavaroita...tuntuu että aina tarttuu mukaan jotain...nyt olen luvannut itselleni,etten osta mitään,vaan laitan kaiken ylimääräisen säästöön...heh,kauankohan tämä lupaus pitää...???
4.Rakastan vuohenjuustoa ja tuc-paprika keksejä,niitä menee lähes joka ilta...hmm..miksiköhän olen lihonut,hih??
5.Inhoan siivoamista...ennen rakastin sitä...ehkä olen siivonnut oman kiintiöni täyteen...??
6.Tunnen joskus itseni aika yksinäiseksi...kun asumme täällä metsän keskellä,enkä tapaa kavereitani usein,ja mieheni on aina töissä...:(
7.Mieheni ja minun suhde on tällä hetkellä pahassa kriisissä,enkä tiedä pääsemmekö sen yli??Mieheni vaatii minulta paljon,enkä tiedä pystynkö/haluanko toteuttaa hänen täydellisyyden tarvetta...tämä kesä näyttää,muuttaako meistä jompikumpi pois täältä...tällä hetkellä olen tosi surullinen...


Noh,siinä teille faktoja...aika negatiivisiä,mutta juuri nyt tuntuu tuolta,enkä tahdo valehdella...
En nyt laita tätä eteenpäin,koska niin moni on tämän jo saanut...mutta ilomielin ottakoot mukaansa jos jollain tätä ei vielä ole....!!!

Sain myös haasteen ihanalta Liisalta Vaniljainen-blogista,mutta se on niin pitkä,että palaan siihen seuraavassa postauksessa...kiitos kuitenkin Liisa!!


Pian markkinoilta ostin joitain ihania juttuja,ja ajattelin vielä esitellä ne teille...ostin myös IHANAN wanhan aika ison sivupöydän,mutta siitä ei ole vielä kuvaa,kun se on tulossa uusittuun olkkariimme,joten siitä myöhemmin....

Ostin markkinoilta tälläisen ihanan rottinkikuvun...en vain ole löytänyt sille vielä sopivaa paikkaa,joten saattaa lähteä kirtoon???





..tuomi kukkii upeasti pihallamme,joten päätin ottaa muutaman oksan maljakkoon...




Markkinoilta sain myös ihanat käyttämättömät JDL:n jättityynyt pellavaa,of course...


...samalla vaihtui koko vaaleanpunaiseksi vuorattu rautasänky pellavan ja valkoisen sävyihin...tykkään...!





..tunnetusti rrakastan tyynyjä...siksi ostinkin markkinoilta myös nämä beiget tyynyt,siis 2 kpl...



Tämä iki-wanha penkki 1700-luvulta asennettiin viime viikolla vihdoin seinään kiinni,tykkään siitä kovasti,vaikkei paikka ollutkaan paras mahdollinen(muualla ei ollut vapaana niin pitkää seinää)...ja olen myös vuorannut sen taljoilla ja tyynyillä,joten siitä ei nyt paljoa näy,hih...!!





Nyt pitää mennä suunnittelemaan uutta olkkarin järjestystä...kiva kun kävit,toivottavasti viihdyit,ja kiitos kommenteistanne edellisiin...niitä on ihana lukea...Pitäkää huolta toisistanne!!


XOXO, Marika






12 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Voi ihana tuota teidän kotia ja maisememaa järvelle...tykkään tosi paljon.

Tunnustuksistasi kohta seitsämän sai minutkin surulliseksi.
Toivon, että saatte asiat puhuttua, mutta jos ei hyvältä tunnu on paras ratkaisu muuttaa erilleen. Meillä on vain yksi elämä ja se on hyvin lyhyt.
Sitä ei kannatta tuhlata liittoon, jossa ei ole onnellinen.
Toivotan voimia sinulle ja viisautta tähän kipeään asiaan.♥
Halaus♥

Iris kirjoitti...

Upeita kuvia kodistasi ja asetelmista!
Surullista, että suhteenne on kriisissä.
Hyvään suhteeseen kuuluu toisen arvostaminen ja kunnioittaminen ja jos se menee kovin vaatimuslinjalle, niin siinä on paha olla ja oma psyyke ja itsetunto horjuu. Toivon, että löydätte ratkaisun, johon kumpikin osapuoli on tyytyväinen.
Valoisia päiviä sinulle!

Aseman laidalla kirjoitti...

Kaunis parveke, Marika! Sinisävyä juuri sopivasti ;D

Faktat ovat faktoja ja mitä sitä kaunistelemaan, kun totta puhutaan, vai mitä? Voi, kun minä toivoisin olevani pitkä...vaan, en...kun olen pätkääkin pätkempi ;DD

Parisuhdeongelmat ovat harmillisia, mutta toivon, että löydätte teille sopivan ratkaisun.

Tyynyjä ei voi koskaan olla liikaa! Nuo ovat aivan ihastuttavia *huokaus jälleen*

Näkymä rannalle *huoh taas*

Haleja kovasti ♥

Krista/Sisustus Villa Blanco kirjoitti...

Käyppäs Marika kurkkaan sähköpostis ;)

Ihania hankintoja TAAAAAAS!!! :)

Ja voi tuota ihanaa rantaa, meillä vielä hiukan villinä ja menee varmaan seuraavaan kesään sen laitto, huoh! No onneksi se ei estä uimassa käymistä... Ja jos joutuu hyvää odottaan niin eikös se palkita, eli taidan saada bonuksena kesäkeittiön sinne sitten samalla...

Heidi - omankodinonnea kirjoitti...

Ihanalta näyttää parvekkeella ja vielä ihanammalta tuo näkymä parvekkeelta<3

Voi sinua, rakas ystävä<3 Minä niiiiiiin kovin toivon, että elämän aurinko alkaisi paistaa sinulle niin kirkkaasti, että se melkein sokaisee sinut. Olet ansainnut mitä parhainta ja arvostavinta kohtelua. Olet aivan ihana ja sydämellinen ihminen ja minua koskee, että sinua sattuu. Toivon koko sydämestäni, että miehesi tulisi järkiinsä ja huomaisi, millaisen kultakimpaleen on menettämässä<3 Muista, että olen täällä, aina voit soittaa tai laittaa viestiä<3

Lovviisa kirjoitti...

Niin mieluusti taas täällä hyisen kelin, asteita seittemän ja tuuli pohojosesta, keskellä kauniita kuviasi kattelen. Voimaa ja valoa kotirintamalle :)

Johanna kirjoitti...

Ihanat rantamaisemat! On kyllä totta että isolla tontilla riittää puuhaa ja rahanmenoa aikalailla, etenkin jos on hiukankin esteetikko ja tykkää kauniista.
Tulipa kurja olo elämäntilanteestasi, mutta tätähän tämä elämä on. Täynnä erilaisia tilanteita, niin mukavia kuin niitä kriisejäkin. Parisuhteeseen kuuluu varmasti jokaisella välilä niitä kriisejäkin ja niistä voi kyllä päästä yli jos vain tahtoa ja voimia riittää molemmilla niiden selvittämiseen, mutta lujaa tahtoa se vaatii. Arvostan kovasti rehellisyyttä ja avoimuutta, minusta asioita on turha kaunistella. Mutta kaikki varmasti olemme erilaisia, kuka haluaa mitäkin elämästään paljastaa. Mutta siihen en usko, että kenelläkään elämä on pelkästään ihanaa onnenauvoa ilman minkäänlaisia vastoinkäymisiä parisuhdekriiseineen. Toivon sydämestäni että saatte asiat selvitettyä ja molemmin puolista kunnioitusta löytyy suhteestanne. Olen itsekin aikoinani käynyt läpi aikamoisia kriisejä parisuhteessa ja nyt viimeisimmäksi yritykseni kanssa, mutta tällä hetkellä elämä hymyilee jälleen ja kaikki on hyvin. Eräs vanha iäkkäämpi ystäväni aina sanoo minulle, että asioilla on tapana järjestyä ja niin ne ovat tehneet...AINA. Usko siihen se antaa voimia. Halauksia sinulle!

AnnaO kirjoitti...

Voi miten kaunista ♥

Tsemppiä sinne teille, toivottavasti saatte asiat kuntoon.

Titti kirjoitti...

Ihania kuvia!♥
Parveke on tosi viihtyisän näköinen, -kivasti sininen raikastaa ja antaa sellaista "merellistä" tunnelmaa.
Minusta on hienoa että rehellisesti täällä uskallat kertoa kriisistänne.
Ymmärrän sinua paremminkuin arvaatkaan...
Itse en vain blogissani vastaavista viitsi kirjoittaa kun niin moni tuttu ja tuttavan tuttu seuraa sitä ja elämääni...
Parempi pitää suht pintapuolisena, vaikka olenhan siellä henkilökohtaisiakin kirjoitellut.
Aurinkoa ja hyvää mieltä päiviisi!♥

Liisa kirjoitti...

<3 olet mielessä! <3
Kaunis on parveke ja kaikki muukin enkä malta odottaa, että päästään kuukauden kuluttua ihastelemaan kaikkea tuota..rantaakin, livenä :) oli mies maisemissa tai ei, me tullaan hih!

Satu kirjoitti...

Heippa :) Löysin blogisi kun surfgfailen täällä virtuaalimaailmassa :) Olen itse vasta jonkin aikaa pitänyt blogia ja haluisinkin tietää, että miten noita tunnustuksia voi lähettää/ saada ? Kaunis talo teillä niin sisältä kuin ulkoakin..
-Satu-

Maanvaiva kirjoitti...

Toivottavasti kriisti on selätetty. <3
Niitä nyt aina tule..
Mutta eihän sitä voi tietää, millaiset kriisit teillä on, jokaisella omat.
Mutta toivon, että kaikki on hjuvin. Eroamiset ovat perseestä! Vaikka vihais toista puolta, niin silti ne on perseestä!