Powered By Blogger

torstai 26. huhtikuuta 2012

Kotona ollaan!!!

Hei vaan kaikki,täällä ollaan taas maisemissa,eli kotiuduttu ollaan matkalta!!
Matka oli kaikenkaikkiaan oikein onnistunut.Paikka oli kiva...ruoka hyvää...ja aurinko paistoi joka päivä...mitäs muuta siinä tarvitaankaan???No ehkä vähän shoppailua,mutta sitäkin tällä kertaa hyvin vähän...koneesta vähän meikkejä...periltä muutama paita,laukku,kello,niin,ja farkku shortsit,jotka tosin matkan jälkeen olivat aika kireät,hih...tuli vissiin syötyä HIEMAN liikaa...eikä hyvistä drinksuistakaan ollut pulaa,meillä kun kuului matkan hintaan kaikki ruoat ja juomat...voitte vain kuvitella miten tuli ahdettua ekat päivät...mutta siihenkin kyllästyi aika nopeaan.
Rusketuskin on ihan hyvä...menin vaan polttamaan olkapääni ihan vereslihalle,kun tuuli sen verran,ettei auringon tarttumista huomannut:((
Nyt on vaan sellainen ongelma,etten saa matkakuvia siirrettyä iPhonelta koneelle.En tosiaan tiedä mikä on,mutta valitettavasti en nyt voi näyttää niitä vähiäkään kuvia teille,joita muistin siellä ottaa,sori vaan...yritän myöhemmin toiselta koneelta,jos vaikka onnistuisi...???

Mutta asiasta toiseen...edellisen postauksen kommentteihin...pyysin toki itse,että kritiikkiäkin voi jättää,mutta en todellakaan pyytänyt,että jotkut lusmuilevat nimettömät Anonyymit tulevat,ja haukkuvat blogini pystyyn....eikö ihmisillä todellakaan ole pokkaa seistä sanojensa takana,ja kirjoittaa omalla nimellä???
Minulla kyllä on,mutta jos en pidä jostain blogista,niin en yksinkertaisesti käy siellä.Mitä mieltä te olette??
Toinen Anonyymi kirjoitti mm. että blogini on mielenkiinnoton ja egosentrinen,ja että tälläisiä koteja on suomenniemet pullollaan,niin ihmisiä ei kiinnosta tälläinen...ja että pidän blogiani ihailija kerhona,ja oletan että saan 50-100 kommenttia joka kerta...ymym...!!!
EI,en pidä tätä ihailijakerhona,mutta kait teistä bloggaajista jokainen tulee iloiseksi saadessaan kommentin???Minun mielestä tämä perustuu juuri siihen,että kommenttien voimalla jaksaa jatkaa blogin pitämistä...eikö tämä perustu juuri siihen vasta vuoroisuuteen???Mitä mieltä te olette??
...ja jos kaltaisiani koteja on suomenniemet pullollaan,niin miksi saan tosi usein pyyntöjä lehdiltä,että haluaisivat tulla kuvaamaan kotiamme??
Minusta meillä on minun näköiseni koti,ja olisikin mukavaa nähdä näiden Anonyymien kodit...sillä epäilen,että tuo ei ole muuta kuin kateutta...jopa minä tiedän,ettei 1906 rakennettu hirsivilla ole helposti saatavilla,ja vaikka itse pidänkin kotiamme ihan tavallisena,niin olen saanut tunnustusta alan ammattilaisilta siitä kuinka erikoinen kotimme on...MIKSI siis pitää tulla tänne haukkumaan??Jos meillä on niin ruma koti,niin eihän mun blogissa oo pakko vierailla,vai onko??Maailma on pullollaan erilaisia blogeja,valitkoon jokainen itselleen sopivan.
Tai jos on ihan pakko tulla haukkumaan,niin eikö noilla ressukoilla tosiaan ole pokkaa seistä sanojensa takana....miksiköhän???
No mutta,pitää jättää nuo reppanat omaan arvoonsa arvaamattomaan,ja nauttia siitä,että onneksi teitä ihania bloggaajia on siellä yllinkyllin...joten kiitos kaunis kaikista kommenteistanne..ne ilahduttavat minua suuresti!!!


Tässä nyt vähän kuvia joita otin ennen matkaa...sekalaista,sekalaista...


...pienet wanhat kengät...



..Riviera Maisonin koristevarjo....





...keittiön työtaso,josta en olekkaan tainnut aikaisemmin kuvia laittaa...









..vähän uusia GG:n astioita tuli hankittua...




...muumimukikokoelmaani,tai osa siitä...




...vaaka kokoelmaani keittiössä...





...tämän ruukun ostin ennen matkaa...





...wanhat kengät lasikuvun kätköissä...





...tämän seinähäkin ostin jokin aikaa sitten,ja se sai sisäänsä valosarjan ja wanhat siphon pullot Ranskasta...






..tein itse vähän postikortteja...tässä yksi...




...tein myös tulitikkurasioita...





Eipä minulla tällä kertaa muuta...nukkumatti kutsuu..yritän saada ensi kerraksi niitä kuvia???NIIN,ja minulla on tosi jännät paikat ensi viikolla,kun lentokone nousee...hih,enpäs vielä kerro mihin???
                              VOIKAA HYVIN KAIKKI IhaNaiset.........!!!

                                                                    -Marika-

9 kommenttia:

Maanvaiva kirjoitti...

Ai vitsit, mikäköhän yllätysmatka se on.. :P

Ja juma sitä vaakojen määrää.. sopisi kaikki mulle.. tai siis siihen hyllyyn jota ei mulla vielä ole :D

Se on kyllä kumma että reissussa aina vaan maistuu.. siis ruoka.. niin ja juoma.. :D

Ähpyh niitä anonymejä!

Heidi - omankodinonnea kirjoitti...

Hei rakas ystäväiseni, aivan ihana kuulla, että teillä oli onnistunut matka:) Älä välitä noista ikävistä kommenteista, jätä ne omaan arvoonsa! Sinulla on aivan ihana ja ainutlaatuinen koti, kuten myös blogikin<3 Jatka vain samaa rataa:)
Nuo vanhat kengät on aivan ihanan suloisia, kuten myös nuo tekemäsi kortit:)
Oikein ihanaa ensi viikon matkan valmistelua<3

Anne-Mari kirjoitti...

Anonyymit siellä pitää omanlaista kerhoaan-niistä viis!!
Mikä reissu sulla mahtaa olla tiedossa???
Jatka samanmalliin:)))Voih, noita pikkukenkiä ja tuota vaakarivia...kade!

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Voi älä sinä välitä noista nimettömistä kommenteista...kateus niissä vain nostaa päätään....kotisi on kaunis ja maulla sisustettu.
Minä ainakaan en väsy kauniita kuviasi katselemasta.
Jos joku väsyy, niin en ymmärrä mikä pakko on täällä käydä...outoa, eikö!!!

Aurinkoa päivääsi.♥

Jaana kirjoitti...

Hei!
Kiva että matka oli onnistunut :)
Tällaiset anonyymit jääköön omaan arvoonsa!!

Voi ihanuus nuita pieniä kenkiä <3 Meidän heinäseiväs tikkaat huutaa pieniä valkoisia kenkiä orrelleen roikkumaan, kyllä minä vielä jostain sellaiset bongaan! :D

Aurinkoa päiviisi!

-Jaana-

Iris kirjoitti...

Kiitos taas upeista kuvista kauniista kodistasi, niitä on ilo katsella!

Lovviisa kirjoitti...

Hui mitä kenkäsöpöliinejä...Ja ihana reissu teillä ollunna, ommaan arvoonsa toommottiset höpötteljät :)

AnnaO kirjoitti...

Älä välitä anonyymeistä.
Ihania kuvia, nuo vaa'at on kyllä upeita <3
Hyvää Vappua!

Sirkka kirjoitti...

Olen tosi onnellinen, että matka sujui Kyproksella hyvin ja makeaa mahan täydeltä:) Siis kaikki kuulosti täydellisen hyvältä, voin vain kuvitella kuinka nautit siellä olostasi! Ainut vaan olkapääsi palaminen, mutta toivottavasti sekin on jo nyt parempi!
Katsoin kauniita kuviasi nauttien ja keittiön mustaa työtasoa, joka on aika jänskän näköinen erilainen mitä olen missän nähnyt, mutta se on tosi kiva! Kuin myös hella<3 Sopii hyvin kauniiseen kokonaisuuteen vanhaan kauniiseen hirsihuvilaan!<3
Minulla on kyllä näkemättä blogeja siis missä en ole käynyt kertaakaan siis tarkoitan tällä tätä että se ei tarkoita sitä etten pitäisi niistä, mutta en ole vain vielä "kerennyt" käydä kaikissa ihanissa!:)...ja sit en ole käynyt myöskään niissä joissa olen käynyt,mutta sekään ei tarkoita sitä etten pitäisi, minusta kaikissa blogeissa on kaunista ja vaikka ei sitten kaikki olisikaan mieleeni, niin en ole sen vuoksi niissä lopettanut käymistäni.
HIH, minä nyt kerron näitä juttujani sinulle, vaikka voisin omassani blogissani kertoa kaikille:)
Onneksi nuo anonyymien kommentit eivät kaada sinun persoonallista kaunista blogiasi, jossa on aina alati paljon mielenkiintoista kaunista katseltavaa ja sitähän me sisustusystävät tässä halajamme<3
Kaikki tykätään katsella tätä blogia!
Tottakai sitä pahoittaa mielen, kun saa osakseen lukea...pitäisivät suunsa supussa tai puhaltelisivat saippuakuplia...:)
tietenkin näitä sisustus blogeja on vaikka kuinka ja paljon kauniit tavarat ja kauniit esineet
ja kaunis mieli sisustaa rakasta kotiaan on joka naisen unelma!

Kiva nähdä kuva sinusta!<3

Valoisaa päivää hymyssä suin iloisin mielin,
lämpimin halauksin
ystäväin!<3