Powered By Blogger

perjantai 13. tammikuuta 2012

Outo postaus...???!!!

No niin...pääsimpäs koneelle,hah!!...ei sillä,että mua ois joku estellyt tai kieltänyt,paitsi mun oma mieli ja omat menot...nii-in,ANTEEXI vain,jos minulla enää on täällä yhtään uskollista lukijaa jäljellä,kun tälläisiä taukoja tulee...en vaan voi sille mitään...tämä vuodenaika on tänä vuonna ollut yhtä kärsimystä,kun koko ajan tulee taivaalta niskaan jotain p****a....ei vaan yksinkertaisesti saa edes bloggailtua...mutta yritän parantaa tapani vielä kuluvan kuun aikana.Hmmm,vois vaikka pyöräyttää lähiaikoina jonkun kivan arvonnan pystyyn,joten olkaahan valppaana,ANTEEXIPYYNTÖ arvonta tulossa lähiaikoina!!!

Eilen oli mukava päivä pitkästä aikaan...tapasin vanhan,erittäin läheisen ystävän 15 vuoden tauon jälkeen.Hän jäljitti minut käsiinsä,ja sitten tapasimme...tuntui ihan kuin olisimme tavanneet viimeksi eilen...ei tullut yhtään vaivaantunut olo,ja juteltiin ihan niin kuin ennenkin...luulen kyllä,että se ystäväni jännitti tapaamistamme vielä enemmän kuin minä,mikä olikin sitten ihan turhaa...
On se vaan kumma,että joihinkin ihmisiin ei side katkea pitkänkään tauon jälkeen,vaan ollaan taas läheisiä,niin kuin ennenkin...niitä ihmisiä vaan on tosi harvassa,ja niistä täytyy pitää kaikin tavoin kiinni,se on arvokkaampaa kuin mikään...oikeat ystävät!!Kiitos sinulle J. vielä tätäkin kautta,minulla oli ihanaa kanssasi,tulet olemaan aina minulle läheinen ja tärkeä!!

Sisustusrintamalla ei ole tapahtunut juurikaan uutta..no,joulu jutut on tietty korjattu pois,mutta noin muuten aika samoissa mennään!
Olisi hirveä hinku ostaa kaikkea ihanaa uutta,mutta joulu vei rahat mennessään,niin että nyt vain tyydytään toistaiseksi siihen,mitä kerittiin ostamaan ennen joulua.
Punaiset...ja MYÖS mustat tyynyt saivat kyytiä joulun jälkeen,mutta en vielä ole kuvannut vaaleampaa lookkia,joten ensi kerralla sitten...
Lipaston päällinen koki muutosta myöskin,kun köyhäinhopeat saivat suurelta osin väistyä...ei kaappiin,vaan uusiin paikkoihin.Lipastosta otin vähän ennen/jälkeen kuvia,ja tässähän niitä....

ennen:
jälkeen:


 ...eipä täältä Hildestä muuta tällä erää...nyt lähdetään ihanaiset viettämään mukavaa viikonloppua,ja kiitos kaunis kommenteistanne edelliseen,olette ihania!!

Terkuin Marika


11 kommenttia:

Hanne Valkoinenleinikki-blogi kirjoitti...

Kiitos kauniista kuvasarjasta.
Ethän sinä nyt niin kauan poissa ollut. Kyllä sen ymmärtää,ettei joka päivä voi ehtiä koneelle, kun on tuota muutakin elämää, kenties:)

Mukavaa nuutinpäivää!

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Voi ihanuus taaas noita kuvia...on vaan niiiiin kaunista!

liinu kirjoitti...

Kyllä pimeys vie mehut aika tehokkaasti itse kustakin, onneksi nyt on lunta ja valkoista maassa! Varmaan mukava tapaaminen vanhan ystävän kanssa, on hieno tunne kun voi jutella niin kuin ei olisikaan kulunut pitkää aikaa viime tapaamisesta. Itsellänikin on onni omata pari sellaista ystävää.
Ja vielä pakko ihastella kuvien lipastoa, tosi kaunis!

Iris kirjoitti...

Upeita kuvia! Niin kaunista ja herkkää!

Heidi kirjoitti...

Hyvää vuotta 2012 ja minä niin tykkään noista sinun patsaistasi :O)

Heidi - omankodinonnea kirjoitti...

Todella kauniilta näyttää lipaston päällä ja seinälläkin:) Minullakin on jonkinlainen blogiväsymys menossa. Tai haluaisin kyllä tehdä postauksia, mutta kun ei tunnu tapahtuvan mitään sisustuksen saralla, mitään valmista siis, niin ei ole oikein blogattavaa. No, vierailen sitten muiden blogeissa tämänkin ajan:) Oikein mukavaa viikonlopun jatkoa sinulle!

AnnaO kirjoitti...

Minulla on ollut kanssa hiljaista blogirintamalla, mutta eiköhän se kevään myötä taas vilkastu. Kauniita kuvia ♥
Mukavaa sunnuntain jatkoa sinne :)

Liisa kirjoitti...

Ihanan raikas uusi ilme lipaston päällä! Musta on ollut jotenkin ihana pakkailla pois joulujutskia ja saada taas enemmän tilan ja avaruuden tuntua huusholliin.
Noi sun madonnat on ihania...
Älä huoli postausksista! Mäkään en oo jotenkin viime aikoina ehtinyt paljoa postailemaan, ja ne vähät ajat koneella oon sit halunnut nautiskelle toisten blogeissa, niin kuin täällä sun ;)
Laitoinkin sulle äsken viestiä, ennen kuin edes huomasin sun postanneenkin :D Tulit vaan mieleeni tuossa, hih ;)
Halauksia ja muutenkin kaikkea kivaa sulle ystäväin!
ps. upeaa, että löysit uudelleen vanhan ystäväsi! Ei ne oikeat ystävät mihinkään häviäkään, vaikka vierähtäisi kuinka monta vuotta tahansa! Ystäviä ei voita mikään!

Lovviisa kirjoitti...

Kauniita nuo sinun madonnat...Ja kaikki muukin. Ei kait tästä blokkailusta kannata ressiä ottaa, hupiahan tämä :)

Arja kirjoitti...

Kauniita kuvia jälleen :-))
Mukavaa loppuviikkoa!

Sirkka kirjoitti...

Vihdoinkin onnistuin pääsemään luoksesi katsomaan ain kauniita kuviasi! Sinulla kyllä riittää esineistäsi nautittavaa yllin kyllin.
Laitat välillä piiloon ja taas esille ja aina silloin tällöin käyt kurkistelemassa aarteitasi, niin et kyllä vähään aikaan mitään uutta tarvitse.
Tiedän, että aina sitä haluaisi uutta niin se vaan menee...
kauniit kuvat ennen ja jälkeen, kiitos ystäväin<3

Hyvää ja Onnellista alkanutta helmikuuta<3