Powered By Blogger

sunnuntai 4. joulukuuta 2011

2.Adventti..!

Niin se aika vaan hurahtaa kuin siivillä..nyt on jo 2.adventti!!...ja Jouluun on enää hujaus,ainakin minusta tuntuu siltä...toisaalta kauheaa,sillä olen ostanut vasta muutaman hassun paketin,ja kortin korttiakaan en ole viellä askarrellut.Lisäksi on tullut osteltua kaikenmaailman Jouluhörpötyksiä kotiin,niin kukkaron nyörit on varmaan tänä vuonna tiukemmalla kun yleensä.Sitten on tullut muutamia yllätys menoja,mutta ei niistä sen enempää...


Posti ilahdutti minua menneellä viikolla IHANASTI...sain ystävältäni Liisalta paketin,KIITOS...OLET IHANA!!

Olin tuossa ruikuttanut,kun on niin vaikeaa saada ikiwanhoja sanomalehtiä,tai sitten ne ovat niin kalliita...ja mitä löysinkään paketista...4 wanhaa lehteä vuosilta 1915-16...jippii...no mutta,nyt kun minulla on ne,niin en raaski käyttää niitä mihinkään..ihastelen vain,vaikka minulla olisi vaikka miten monta juttua mitä tuunata niillä,en vain voi,hih...

Lisäksi paketissa oli hempeät enkelin siivet,jotka koristavat nyt yhtä lasikuvuistani....













Tässä tämänvuotinen Adventti kynttelikkö...jäkälää,havuja,numerot,ja tietty kynttilät,ei mikään ihmeellinen,mutta joskus yksinkertainenkin voi olla ihan nättiä,eikö??


Toivotankin teille kaikille rauhaisaa 2.adventtia näiden kuvien myötä..










...sitten vähän OSTOKSIA,hih...oli ihan pakko saada nämä Green Gaten kupit,vaikka punainen ei minun värini oikeastaan olekkaan..kalliit olivat,ja haluaisin lisää tätä sarjaa,mutta...noh,katsotaan josko vaikka Pukki kuulisi pyyntöni..??











...olen LOPEN KYLLÄSTYNYT tähän bloggerin uuteen kuvanlisäyssysteemiin...kuvat tulevat aina tekstin jälkeen lisätessä tekstin yläpuolelle,ja kun kirjoittaa lisää,ja sitten menee lisäämään kuvan,niin se tulee aina postauksen alkuun.sitten ne pitää laahata yksitellen alas omille paikoilleen,ja teksteihin tulee ISOJA välejä,jotka sitten pitää asettaa takaisin omille paikoilleen nuolinäppäimellä.OLEN TEHNYT TÄTÄ PIENTÄ POSTAUSTA YLI 2 TUNTIA,JA NYT OLEN VALMIS LOPETTAMAAN KOKO BLOGGAAMISEN,jos tämä ei korjaannu...AARRGGGHHH!!!


Joten,jos joku tietää tästä ongelmastani jotain,ja osaa sanoa mitä pitää tehdä,niin OLISIN TOSI ONNELLINEN avustasi...jätä viestiä kommenttilootaan tai laita mulle meiliä osoitteeseen dehannashome@live.fi ,olisin tosi kiitollinen,meinaan tää ei oo enää hauskaa....!!??


ÄLKÄÄHÄN UNOHTAKO OSALLISTUA EDELLISESSÄ POSTAUKSESSANI OLEVAAN ARVONTAAN,joka päättyy 10.12 klo 12 !!!!!!!!!


Adventtiterkuin,

♥Marika♥


















13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kas peijooni, semmoistako tekee?
Mä en ole ottanut edes uusittua versiota käyttöön, vaikka sitä on tarjottu.
Vanhankin yksittäiset uudistukset on olleet huononnuksia -joten olin vähän skeptinen tuon uuden version suhteen, enkä suotta ilmeisesti!

Eikö vanhaan pääse enää takaisin jos on ottanut tuon uuden version?

Mukavaa adventtia kuitenkin!

Aseman laidalla kirjoitti...

Ihanat lehdet, mä en uskaltaisi varmaan edes koskea ;D

GG:n kupit niin ikään, huippukauniit!

Sama ongelma täälläkin aina välillä postauksissa ja kone on valmis kaatopaikalle *hih*

emmi kirjoitti...

Aivan ihania vanhoja lehtiä, mutta jos kopiokonetta löytyy, niin käyttää edes kopioita askarteluun ja tuunaukseen :)
Nätti asetelma tuo adventtikynttelikkö kyllä on ja GG:n kauniit kupit! :)

Mullakin sama ongelma, kuvia vaikea siirrellä postauksissa ja tyhjiä rivejä jää väliin, yleensä vain julkaisen postauksen, sitten rivejä siirtelen, kunnes ei jää enää tyhjiä rivejä...

Rauhaisaa toista adventtia ja tervetuloa myös osallistumaan blogini arvontaan :)

Maikki kirjoitti...

Munkin silmään passaa nuo kupit vaikken ihan punaisen ystävä olekaan. Tosi kauniit!

Lovviisa kirjoitti...

Tunnelmallista adaventtia sinullekin :) Minulla vanha versio käytössä kun se uusi oli minusta niin kökkö. Kokkeileppa painaa kerran enteriä kirjottamasi teksti jäläkeen ja lissää sitten kuva, jos auttas.

Heidi - omankodinonnea kirjoitti...

Nuo lehdet on kyllä ihania:) Ja GG:n kupit, oih, miten kauniita!!

Minulla ei ole tuollaista ongelmaa tämän bloggerin kanssa, mutta sen kanssa on, että on vaihtanut blogini tekstin jotenkin niin, että toiset näkee sen normaalina tekstinä ja toiset käsialakirjoituksena (niin kuin pitäisi.). Tekniikka on tällaista, aina tulee ihme ongelmia!

Oikein rauhallista 2.adventin iltaa sinulle<3

Arja kirjoitti...

Ihanat lehdet. Mulla on toinen blogi ihan ok ja putiikin blogi juuri tommonen:-)

Oikein mukavaa 2 adventtia<3

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

No, eihän noin ihania vanhoja lehtiä todellakaan raatsi leikellä!

Kaunis tuo kuva, jossa näkyy keittönne ikkuna...ja aivan IAHANAT nuo uudet kuppisi.

Mukavaa itsenäisyyspäivää sinulle ystäväni.

Sirutuuli kirjoitti...

Miulla se uusi versio on toiminu ihan hyvin. Mutta joskus, kun laitan kuvan väärään kohtaan, painan vain poista ja sitten hiiren kursoria napsautan siihen kohtaan, mihin kuvan haluan ja lisään uudestaan saman kuvan. Ja siihen se meneekin.
Voisikohan se johtua nettiselaimesta? Mie käytän google chromea, joka toimiikin parhaiten. Ainakin paremmin kuin explorer.

AnnaO kirjoitti...

Oi miten upeita lehtiä ♥
Nuo GGn kupit ovat myös tosi kauniit ♥
Kauniin adventtikynttelikön olet tehnyt, mukavaa viikon jatkoa sinne ja tsemppiä kuvien kanssa, oletko kokeillut tehdä postausta niin että ekaksi lataat kuvat ja sen jälkeen vasta tekstin? Onnistuisiko niin helpommin?

Sirkka kirjoitti...

Marika hyvä, olisin tullut tänään niin mielelläni sinua tapaamaan, mutta tuskin se olisi jäänyt vain tapaamiseksi sillä olen nopsa tekemään ostoksia ja niin tein myös Riitan sisustuskirppiksellä toissapäivänä! Molemmat kädet kassien kahvoissa kiinni hyppelehdin iloisesti autoon miehen tullessa minua hakemaan ja arvanet hiljaiseksi hän meni, mitä lie miettinyt... tiedäthän miehet kukapa nyt riemuitsisi ihanista tavaroista...:)ja kyllä sitä sitten vähän itsekkin jäin miettimään, että mihinkäs minä nyt tämänkin ja tämän laitan kotiin saavuttuani, niin sitten päätin, että nyt jarrut pohjaan"ainakin vähäksi aikaa" ja näyteikkkuna ostoksille:)
Kupit ovat kauniit ja kyllä se punainen antaa kivan pirtsakan lisäyksen ja korostaen muita vähemmän punaisia sävyjä.
Toivotaan Pukin kuulevan toivomuksesi!
Vanhat kauniit lehdet ovat silmiä hiveliä aarteita ja niin kauniita kuin vain olla ja voi ainutlaatuisia!
Tutulta kuulostaa sinun arghitisi!

Oikein hyvää Itsenäisyyspäivää!
kynttilöin ja halauksin<3

Liisa kirjoitti...

Onpa outo toi sun kuvaongelma, ei mulla kyl ainakaan kotona ole moista tapahtunut...

Olepas hyvä vain lehdistä, mutta neljäkö niitä vain olikin...?! Ja raaski nyt vaan käyttää niitä askarteluihin! Vai lähetänkö lisää?? No, en kyllä nyt heti lähetä, kun huomenna nähdään, hih ;)
Pieni muistaminenhan tuo vain oli kaikkien sun juttujen rinnalla :) Jotta kiitos itsellesi vielä kerran!

Hei, noi gg:t on IHANIA! Mä taidan huomenna kans vähän täydentää omaa pientä ja vaatimatonta gg-valikoimaani ;)

Miia kirjoitti...

Mulle ei myöskään tollasta tapahdu.. Välillä tietysti kuvat hyppelee mihin sattuu. Noi on niin ihania noi GG:n mukit ja lautaset <3