Powered By Blogger

perjantai 3. kesäkuuta 2011

Kuvauksen jälkeisiä tunnelmia...OSA 1 !!

...niin..mistähän sitä nyt aloittaisi..??
Kuvaukset on nyt takana päin,ja on aikas helpottunut olo..ei sillä,että kuvaukset olisivat itsessään stressanneet,päinvastoin,vaan se,että onko joku paikka nyt vinossa tai ihan unohtunut ja rempsallaan,kun neidit saapuvat kuvaamaan...ja olihan niitä paikkoja,jotka olin päättänyt panna kesäkuntoon,enkä sitten millään ehtinytkään...aitta sisältäpäin katsottuna esimerkiksi..ja kesäkeittiö,ja sen ruokailukatos..ja..ja..olisihan noita paikkoja ollut,mutta onneksi kuvaajat sanoivat,että meillä on niin paljon kuvattavaa,ettei kaikkea saa lehteen kuitenkaan...ottivat jo nyt niin paljon kuvia,että joutuvat kuulemma joka tapauksessa karsimaan,vaikka palsta tilaa tulee kokonaiset kuusi sivua...
Kiitos thanille kuvausryhmäläisille taas kerran,olitte aivan mahtavia,ja se oli parasta,kun saa olla ihan oma itsensä,kun on niin rennot jutun tekijät!!!
Teille rakkaat lukijat joudun tuottamaan pienoisen pettymyksen,sillä juttu tulee ulos vasta ensi kesänä..niin ne yleensä menevät..raahaavat vuoden jäljessä..joten ei auta minunkaan muuta kuin jäädä odottelemaan!!...on tässä yksi hyväkin puoli:kotimme kuvattiin viime jouluna erääseen lehteen,ja juttu tulee ulos lokakuun lopulla..joten ei tarvitse odotella enään niin pitkään.Kesä juttuhan on tietty ihana,mutta on niissä joulu jutuissakin sitten kun sen aika taas on,oma viehätyksensä...
Lehden nimeä kyselitte tuossa,mutta sain tiukan kiellon,ettei nyt etukäteen...joten jäädään odottelemaan....
laitan nyt vähän fiilis kuvia,että mitä me täällä oikein häärättiin,joten sekalaisia kuvia pienen selityksen kera on tulossa...kas tässä.....

Kuvaus tiimi häärää olkkarissa.......
Keittiöstä kera herkkujen........
Ruokailuhuoneestamme kera ihanien pionien ja kirsikoiden....
Lasiverannaltamme,jossa nyt sitten se talonpoikaissohva maalattuna ja hiottuna.....


...ja nyt kesti kuvien lataus jostain syystä toooosi kauan,joten tämä tytön tylleröinen painuu nyt pehkuihin,ja jatkaa tätä tarinaa ensi postauksessa...pian.Kiitos kaunis taas ihanista kommenteistanne...niiden voimallahan tätä jaksaa tehdä,olen sen jo nyt huomannut,vaikka blogiani olenkin pitänyt vasta vähän aikaa...ootte te vaan niin ♥♥♥ kaikki,kiitos siitä!!


      ♥♥♥♥♥
Nyt tajuan,
miten suurta antamisen ilo on.
Se on iso osa
ELÄMISEN iloa.
    ♥♥♥♥♥

Hyvänyön terkuin,Marika

9 kommenttia:

TIINA P kirjoitti...

Onnea kuvauksista ja kiva, että saimme vähän esimakua tulevasta. Herkulliset ja tyylikkäät kuvat, oikein kauniit. Ihastuin aika moneenkin asiaan kuvissasi. Silmä oikein lepää. Aurinkoista viikonloppua!

Anonyymi kirjoitti...

Voi kun kauniita kuvia, mansikoita ja kirsikoita mun lemppareita..Mansikat näytti hyviltä tuossa ihanassa vaakassa..ja paljooooonnn kaikkea ihania yksityiskohtia, tykkäsin kyllä..ja ruokailu ryhmä on todella kaunis ja ihastuin tuohon talonpoikais sohvaan, niin kutsuva :)
Kivaa jos lokakuulla saadaan sit lukea jo ensimmäinen juttu..loppujen lopuksi siihen ei nyt niinkään mene kauaa aikaa :)

Maarit kirjoitti...

Heippa!
Voi kuinka kauniita kuvia olit taas blogiisi postannut. Ihana tunnelma. Olen itsekkin etsinyt mökillemme tuollaista ihanaa talonpoikaissohvaa, mutta sopivaa ei vielä ole eteen tullut. Voinko kysyä, mistä löysit oman ihanan sohvasi?
Aurinkoista aamua!
Maarit

Sirutuuli kirjoitti...

Voi, miten kaunista teillä on!

Penni ja Lilli kirjoitti...

Moikka...vastavierailulla...
Oletpa tuunannut makeet keittiöntuolit. Mun pitää tulla uudestaan paremmalla ajalla ihastelemaan.
Terkut Minna

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Huah, en voi kuin huokailla... niin ihania kuvia..:)

Muistuta sitten, kun lehti ilmestyy..:))

Anonyymi kirjoitti...

Varsinainen vauhtimatami sielläkin ☺
Sohva "valmistui" tosi nopeesti!

Kiva seurata tällaista touhua!

Aikku kirjoitti...

Paljon kauniita esineitä sulla! Ihastuin varsinkin noihin ihaniin vanhoihin vaakoihin<3

AnnaO kirjoitti...

Teillä on tosi kaunista, ihania kuvia! :)