Powered By Blogger

lauantai 16. huhtikuuta 2011

LAUANTAI PÄIVÄN MIETTEITÄ,JA SEKALAISIA KUVIA TIES MISTÄ!!

HEI TAAS KAIKILLE...
NIIN SE VIIKKO HURAHTI,JA TAAS MENNÄÄN VIIKONLOPPUA...
OLEN VÄHÄN YLLÄTTYNYT,KUN ARVONTAAN EI OLE OSALLISTUNUT TUON ENEMPÄÄ IHMISIÄ??
OLENKOHAN VÄHÄN MALTTAMATON LUONNE VAI MITÄ?
OLEN KYLLÄ YRITTÄNYT MIETTIÄ,ETTEI NÄIN UUTEEN BLOGIIN VARMAAN MUILLAKAAN RIITÄ KOMMENTOIJIA PALJOO,MUTTA SITTEN SITÄ KUITENKIN MIETTII,ETTÄ MIKÄHÄN BLOGISSA ON VIKANA,KUN TOISILLA ON JOKA KERTA 30 KOMMENTTIA,JA SITTEN ITSE SAA TUSKIN OLLENKAAN PALAUTETTA...NO,EHKÄ TOSIAAN SITÄ PITÄISI MALTTAA MIELENSÄ,JA AJATELLA,ETTÄ NIITÄ KOMMENTTEJA TULEE SITTEN AJAN KANSSA...MINÄ KUN OLEN VÄHÄN VISSIIN SELLAINEN,ETTÄ KAIKKI PITÄIS TAPAHTUA HETI,EIKÄ SITTEN JOSKUS..
TÄSSÄ TEILLE VÄHÄN KUVIA SIELTÄ SUN TÄÄLTÄ,KUN ON MAALAUS PROJEKTEJA TÄSSÄ VÄHÄN KESKEN,NIIN EI OLE YHTÄ SELKEÄÄ PAIKKAA JOTA KUVATA.
UUSIA LÖYTÖJÄKIN OLEN TAAS TEHNYT KIRPPIKSELTÄ JA KAUPOISTA,MUTTA NIISTÄ SITTEN MYÖHEMMISSÄ POSTAUKSISSA.....KUVIEN LAATU ON VÄHÄN HEIKKO..ODOTTELEN SITÄ USB-PIUHAA KAMERAANI,JOTTA SAISIN SEN KÄYTTÖÖN PIAN...

HYVÄÄ VIIKONLOPPUA KAIKILLE,OSALLISTUKAA ARVONTAAN...
PALAAN TAAS PIAN

TERKUIN,MARIKA

7 kommenttia:

TIINA P kirjoitti...

Kauniit kuvat, kivasti käsitelty. Blogeja on niin paljon, että alku on aina uudella bloggaajalla "hankala" ennenkuin saa sen vakilukijankuntansa ja sitä kautta taas uusia lukijoita. Kannattaa käydä itsekin ahkerasti kommentoimassa, jotta taas uudetkin lukijat löytävät tiensä kivaan ja ihastuttavaan blogiisi. Itse ainakin muistan, että hetki siinä menee ennenkuin löytää ne vakikävijät ja niiden kautta taas uusia tuttavuuksia, toivottavasti auttaa pohdiskeluusi vastauksena. Blogisi on kiva, mutta teksti vähän "huonolukuista", kun kaikki on isolla kirjoitettu, fontti siis. Olisiko mahdollista vaihtaa blogiteksti sellaiseen, jota olisi helpompi lukea? Tämä saattanee olla vain keski-ikäisen ikänäön kanssa kamppailen mielipide, mutta...palaan taas katsomaan kuulumisia, kivaa lauantaita!

AnnaO kirjoitti...

Kauniita kuvia ♥
Viikonloppuisin on monella niin paljon menoa että eivät ehdi blogeja lukemaan, odotahan vaan kyllä niitä osallistujia lisää tulee :)

Heidi - omankodinonnea kirjoitti...

Ei minullekaan hirmuisesti kommentteja tule, mutta ei se haittaa, jokainen kommentti on tärkeä ja ihana:) Minäkin ehdotan, että vaihtaisit fontin pieneen, olisi paljon helpompi lukea.

Maarit kirjoitti...

Sama täällä, eipä minullekaan niin hurjasti tule kommenttia, mutta olen iloinen niistä jokaisesta joita saan :) Sinun blogissa siis ei tosiaankaan ole mitään vikaa kun on niin ihanaa kuvattavaa.
Mukavaa viikonlopun jatkoa !

Arja kirjoitti...

Vie aikansa saada oma lukijakuntansa..kyllä se siitä:-)
Ja oma kommentointi myös vaikuttaa asiaan.
Mukavaa sunnuntaita<3

Marika-Valkoista&Rustiikkia kirjoitti...

kiitos teille kaikille lohduttavista sanoista:))
joo,vaihdan tuon fontin pienemmäksi...
hyvää viikonloppua teille kaikille!!

t.marika

Unknown kirjoitti...

Marika, käyhän blogissani hakemassa sinulle kuuluva "juttu"....