Powered By Blogger

keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Vihdoinkin shoppailua lumisateen keskellä...!!

Täällä taas...heissan kaikki!
Kiitos ihanista viesteistänne,ja tervetuloa uusille lukijoille...toivottavasti pysytte kelkassa mukana!!
Eilen oli sitten laskiais.Tiistai,mutta me ei saatu aikaiseksi lähteä edes luistelemaan.Meidän jäät kun tahtoo olla aina auraamatta silloin kun on tälläinen lumikaaos,joten ei sitten lähdetty edes yrittämään,höh!

Meillä on menossa täällä muutos....
Pojan pitää saada isompi huone,kun nykyinen on aika koppi,joten olen aloittanut muuttamaan järjestelyjä yläkerrassa....minähän en ole ikinä esitellyt täällä blogissani poikamme huonetta.No...se johtuu siitä,ettei se yksinkertaisesti ole ikinä esittelykelpoinen...piste!!Mutta siihen tulee nyt muutos,jos se on minusta kiinni..noh,ei taida olla,hih!
Meillähän on ollut makuuhuoneena se suuri avoin tila yläkerrassa,mutta aikani pähkäiltyäni totesin,ettei me tarvita pelkkään nukkumiseen niin isoa tilaa.No,pojan huone on taas liian ahdistava,kun on niin pieni,joten ainoaksi vaihtoehdoksi jäi se,että me otetaan MUN OMA huone makkarikäyttöön,pojan huoneesta tulee jonkinlainen vierassoppi,ja poika saa meidän ison tilan itselleen.Niimpä olen nyt aloittanut hillittömän tavaran pyörittämis rumban...tuntuu vaan,että pojalla on niin paljon turhaksi jäänyttä `vauva`tavaraa,etten pääse asiassa yhtään eteenpäin:(
Meidän sängyn olen saanut siirrettyä entiseen mun huoneeseen...muut tavarat ovatkin sitten hujan hajan ympäri yläkertaa,ja tuntuu,ettei loppua näy...tarvitsisin varmaan jotain apua,että mitä säästetään,mitä viedään kirppikselle,ja mitä roskiin säälimättä...voi tulisipa joku pelastava enkeli,ja tekisi sen puolestani!!
No mutta...lupaan laittaa postauksen uudesta makkarista,pojan huoneesta,ja vierashuoneesta,heti kun saan ne edes jotenkin valmiiksi.Sitä en lupaa,että milloin se tapahtuu....jääkäähän odottelemaan,hih!!

Olen käynyt `vähän`shoppailemassa,ja ajattelin nyt esitellä joitain ostoksiani teille...kävin mahtavalla By Pia`s:in mainostamalla koti kirppikselläkin Veikkolassa aivan ihanassa kodissa,ja ostin sieltäkin jotain pientä kivaa..kaikkea en tosin kuvannut,mutta jotain kyllä.....


..tämä wanha kori ruosteista rautaa oli yksi löydöistäni...


..tämä ihku lintuhäkki löytyi sieltä myös.


...kävin myös ihanassa Country White myymälässä äitini kanssa.Ostin sieltä itsekkin aika paljon,mutta äitini osti minulle ystävänpäivänä kauan haaveilemani jalkalampun vähän New England tyyliin...en tiedä mikä minua siinä niin viehättää...no mutta kuitenkin,äitini halusi ostaa minulle siihen myös varjostimen,ja päädyin Riviera Maisonin PACIFIC varjostimeen,jonka äitini osti minulle kyseisestä liikkeestä.Sain äidiltäni myös Vågan sormuksen ja rannekorun,joita en nyt tajunnut kuvata...KIITOS RAKAS ÄIPPÄ,nää merkkaa mulle paljon!!





...itse ostin mm. Green Gaten haarukat,lusikat ja veitset,Comptoir de Famillen haarukat,lusikat ja veitset...oli kyllä kalliit,mutta yhtään en kadu ostostani....






...ostaa hurautin TAAS yhden koristetyynyn myös kyseisestä liikkeestä...sitten mukaan lähti pakosti(niimpä niin,hih)uusi valkoinen pitsi päiväpeitto...jonka kyllä petasin sohvan päälle,enkä sänkyyn,niinkuin joku viisas varmasti olis tehnyt,sillä nyt jo peitossa on suklaa ja punaviinitahra(HYVÄ MINÄ;)),mutta kun sitten en näe sitä yhtään niin paljon,jos se on makkarissa...niin,ja sinne mul on kans uus peitto,mut kuvaan sen sit huoneiden muutoksen yhteydessä....no,mut tässä nyt nämä...






...joo,ja sitten ens kerralla esittelen mun vaateostokset Country Whitesta...mut ei tää tähän loppunu,ehei...
Ostin vihdoin olkkariin uudet lamput,jeee...vanhat kun oli keskenään erilaiset,mustat,ja halusin välillä jotain vaaleaa ja yhteneväistä...siis nyt näyttää tältä...






..ja sitten piti vielä hankkia uusi pöytälamppu...



...nyt väsynyt raskaan työn raataja tuli kotiin,pitää mennä laittamaan murua sen rinnan alle...
Mutta hei,ÄLKÄÄHÄN UNOHTAKO OSALLISTUA EDELLISEN POSTAUKSEN ARVONTAAN!!!!!
Voikaa hyvin,palaan shoppailuihini ensi kerralla....

Sisustus terkuin,Marika

12 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

ihanat ostokset...erikoisesti tuo lintuhäkki...

Krista/Sisustus Villa Blanco kirjoitti...

WAU!!!! Tuon määrän hankkiminen käy kyllä työstä ;)Mutta aivan ihanan työpäivän olet tehnyt...
Olis ollut ihana päästä sinne kotikirppikselle, mutta tuo matka talvella on jotenkin niin pitkä, kesällä aina lyhenee kummasti ;)

Mulla on kohta isoja uutisia, ole säkin kuulolla, luulen (lue tiedän) että säkin tykkään kovasti!! ;)

Ihanaa loppuviikkoa Marika!

Krista/Sisustus Villa Blanco kirjoitti...

Niin ja piti kysyä tuota tapettia??? Ihana, mistä se on??? Sopis meillekkin...

T: Utelias ;)

Ja ne mustat lamput, millaiset? Mulla hakusessa musta lamppu...
Laitaks kuvaa krista.villablanco@gmail.com jos oot niistä luopumassa :)

Anonyymi kirjoitti...

Jaahas, siellä on rouva pistänyt taas tuulemaan :DD
Hirrrrrmuisesti olet taas hommannut kaikkea uutta, sun tarvis kans pistää blogikirppis pystyyn.....jos siit meinaat jostain rasskia luopua... :)
....meinaaks??

Arja kirjoitti...

Kauniita ostoksia:-)

Mukavaa loppuviikkoa<3

Riitta kirjoitti...

oi mitä ihanuuksia oletkaan hankkinut !

Enya kirjoitti...

Ihania uusia ostoksia ihanaan kotiin!

Anonyymi kirjoitti...

Moi Marika!

olen seurannut blokiasi jo jonkun aikaa.Olet laittanut kotinne tosi nätiksi.Ihania uusia taas olet hommannut.

Rakkain terveisin

Terhi Kotkasta

Sirkka kirjoitti...

Tulin Marika kiittämään Sinua ain kauniista mieltä ilahduttavista sanoistasi...<3
Oisinpa pääsyt sinne Veikkolaan riemulla ei ois ollut rajoja!
Varmasti vielä koittaa, kun tapaamme ja nauramme ja laulamme kenties pieni piirileikkikin
kaikki ystävät yhdessä!<3
Varmasti oli mahtava kokemus kaikkine nähtävyyksineen ja kuten kuvissasi näkee teit onnistuneita ostoksia sieltä, kuin muualtakin paljon uudistuksia!

Lemmenkoulu tyyny,
kauniita unia lemmenkuvia:)

Otahan poikasi mukaan tähän hänen uuden huoneensa sisustukseen, ettei tarvitse yksin rumbailla!:)

Hyvä laittaa heti vähän vedellä kostutettua suolaa vastaanlaisille tahroille ja sitten pesuun.

Oikein hyvää lauantai illan jatkoa<3

Heidi - omankodinonnea kirjoitti...

Kiitos Marika ihanasta kommentistasi blogissani<3 Kylläpä oletkin tehnyt aivan ihastuttavia ostoksia ja olipa äitisikin oikein anteliaalla päällä!:) Nuo aterimet ovat tosi kauniit ja tuo tyynynpäällinen, hih, ihana:) Minäkin haaveilen vaaleasta peitosta sohvan päälle, mutta sen verran kovilla on jo tuo tummanharmaa sohva, että säästän tuon haaveen pitkälle tulevaisuuteen;)

Innolla jään odottelemaan kuvia muutoksista:) Asuisinpa lähempänä, niin tulisin oitis avuksesi, olisi niin ihana nähdä teidän koti, joka näyttää aivan ihastuttavalta kaikissa kuvissa:) Tsemppiä muutosurakkaan, täällä kyllä maltetaan odotella uusia kuvia:)

Oikein ihanaa viikonlopun jatkoa!<3

AnnaO kirjoitti...

Siellä riittää puuhaa, huoneiden muuttaminen vie oman aikansa, tsemppiä!
Ihania ostoksia ♥ ja voi mitä lahjoja olet äidiltäsi saanut :)

Johanna kirjoitti...

Mä olen ihan hullaantunu noihi simpukka kattovalaisimii, ja ny olis huomisee tarjoukses Kodin Ykköses . Mitä sanot valaseeko toi yks lamppu, tarpeeks olkkaris ? Meil noin 20 neliöö olkkari ja avoin tila et jatkuu eteseen ym mut puolikasseinä välis. Meil täl hetkel Kruunu mis 5 kertta 40 w lamppuja, mut se on liianki kirkas ja tosi harvoin käytetää olkkaris kattolamppua pääl.Toi simpukkavalaisin on vain niin ihana, ja meil on tosi valoisaa ni varmaa kaunist ku aurinkon säteet paistaa siihe :)