Powered By Blogger

tiistai 3. tammikuuta 2012

Laiskotuksen laiskotus...!!

Heissan kaikille!
...niin se vaan vierähti pitkään odotettu Joulu....välipäivät...ja Uusivuosikin...meillä niitä kaikkia vietettiin hyvin rauhallisissa tunnelmissa.Jouluna vanhempani olivat meillä,syötiin ja olla möllötettiin..niin ja tietty availtiin lahjoja....mukavaa oli!!
No sitten välipäivinä meillä oli 2 päivää sähköt poikki,ja silloin pelailtiin lautapeljä kynttilän valossa...kieltämättä huomasi,kuinka kaupunkilaistunut sitä onkaan...vaikka onhan meillä tuo valtava puuhella leivinuuneineen,niin enpä lämmittänyt sitä kertaakaan...iski TOTAALINEN laiskuus Joulun jälkeen(joka muuten jatkuu edelleen,hih!).
Uutenavuotena oltiin sitten ihan vaan kotona,kunnes naapurustosta tuli puhelu uuttavuotta viettämään...no sinne sitten pojan kanssa,ja siellä herkuteltiin yömyöhään...ja tietty lasten kanssa räjäytettiin raketit...kotiin saavuttuamme katsottiin vielä yksi elokuva...ja sitten simmut jo painuivatkin kiinni...
HYVÄÄ JA IHANAA UUTTA VUOTTA 2012 siis tahdon nyt vähän myöhässä toivottaa kaikille ihanille lukijoilleni!!!
...arki on nyt siis alkanut,mutta en meinaa millään päästä takaisin arjen rytmiin...koko ajan väsyttää,kun pitääkin herätä aikaisin.Pojalla kun loma vielä jatkuu,niin häntä saa olla herättelemässä vielä yhden kahden aikaan...epäreilua,pöh!
Eilen kyllästyin Joulutyynyihin,ja kaikki sohvien tyynyt meni uusiksi...yök punainen väri...tilalle tuli ennen joulua ostamiani päällisiä...valkoisia,valkoisia textein,ja raidallisia pojan sohvalle,mutta niistä kuvia ehkä sitten seuraavassa postauksessa,kun muu olkkari on ihan mullinmallin,eikä joulukuustakaan viitsi enää kuvata...senkin haluaisin jo korjata pois,mutta katsotaan nyt,miten on,voittaako laiskuus,vai korjaanko sen ennen loppiaista...???
Meidän koiralla on mennyt vuodenajat sekaisin...sillä on IHAN KAUHEA karvanlähtöaika...plääh...olen niin raivoissani asian kanssa,etten enää tiedä mitä tehdä??Joka paikka on täynnä isoja karvatuppoja,ja kun kävelee jonkun nurkan ohi,niin sieltä vierii vain sellaisia villakoiran näköisiä karvakasoja...koko ajan,siis 2 kertaa päivässä saisi olla imurin varressa kiinni,ja kun muutenkin inhoan sitä puuhaa,niin voitte vain kuvitella ärtymykseni määrän...arrgghh!!No,toivottavasti se menee pian ohi,sillä minä saan muutoin karvaburn-outin!!!

Joo,niin kuin jutuista päätellen voitte huomata,niin täällä ei ole tapahtunut mitään,mistä voisi järkevästi teille kertoa niin,että se vielä jaksaisi kiinnostaakkin jotakuta,joten Villa Hildelund kiittää,ja hiljenee,ja toivottaa näiden sekalaisten kuvien myötä oikein mukavaa viikkoa ja vuoden alkua kaikille täällä piipahtaville,voikaa hyvin!!



Joulupöydästä...uudet kaitaliinat!!


..yhteen tuoliin pääsi tämmöinen kyltti..

...ja muihin kuuteen kauan kaipaamani enkelinsiivet...

....aah...tuoreita tulppaaneja...

..kaappi..ja glögikätkö,hih...


...vierassänky possuineen...

...ja sen yöpöytä...


.....sotkuinen työpöytä..


..ruokailuhuoneesta...



...kerrostalo-lähiö...


..keittiöstä...

..eteisestä..

..Calout ja enkelinsiivet..


Sisustusterkuin,Marika

16 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

IHANAT kuvat taas kotoanne.
Oikein hyvää tätä vuotta sinulle!

Tiina kirjoitti...

Kivoja kuveja!

Oikein mukavaa kuluvaa vuotta!

Anonyymi kirjoitti...

Mistä sä olet löytänyt LisbetDahlin (?) kokoon menevän sateenvarjon??kerro heti!!!

Tommoselle olis tarvetta, nätti ja pieni -mulla on nimittäin vain nättejä ja isoja :)

Hyvää alkanutta vuotta!

Anonyymi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Heidi - omankodinonnea kirjoitti...

Voi miten ihania kuvia taas Marika!!<3 Teidän kodissa vierähtäisi kyllä monta tuntia vain sen ihania yksityiskohtia ja ihanaa tunnelmaa ihastellessa:) Oih, sinulla on valkoiset Calout, sellaisista minäkin haaveilen:)
Meillä on vielä kaikki lomatunnelmissa, joten illat venyy kaikilla pitkiksi ja aamuisin nukutaan. No, saahan sitä lomalla vähän rytmit heittääkin häränpyllyä:)
Oikein ihanaa alkavaa vuotta sinulle, Marika!<3

emmi kirjoitti...

Voi kuinka kauniita kuvia Villa Hildelundista! :) Inspiroivaa uutta vuotta 2012! :)

Liisa kirjoitti...

hei meillä ihan sama homma karvojen kanssa...grrr... sais koko ajan olla imuroimassa... Mut onkos tuo nyt ihme, kun plussan puolella mennään säiden kanssa lähes koko ajan, niin eihän ne koirarassut tiiä, pitääkö vaiko luopua karvoistaan ;)

Ihania inspiskuvia, teidän ruokailutila on niin huoh :)

Halauksia ja ihanaa alkanutta vuotta sulle ystäväni!

sylvi kirjoitti...

Ihania kuvia taas sieltä. Niin nuo pyhät on todella vierähtäneet ja nyt alkaa härkäviikot.
Kiitos samoin sinulle hyvää alkanutta Utta Vuotta 20112,

Voikukkapelto kirjoitti...

Heippa ja hyvää alkanutta vuotta! Täällä vastavierailulla ihastelemassa kivoja esineitä ja kuvia. Täällähän on kovasti "tuttuja kommentaattoreitakin"... ;)

Mia kirjoitti...

Teillä on kyllä niin kaunis koti! Voisi vain kulkea ympäri kotianne ja ihastella sen kauneutta ja kaikkea kaunista, huoh!!
Tuota väsymystä on ilmassa täälläkin. kait se siitä taas ohi menee..:)

Oikein hyvää uutta vuotta!

Unknown kirjoitti...

On sulla Marika kaikkea ihanaa kotona,huoh.
Älä välita kaikki on varmasti väsyneitä tuon sekaisen syksyn jälkeen, kun oli niin mahdottoman pimeetä koko ajan tai sitten satoi vettä.
Valo kohti mennään...

Hyvää Uutta vuotta Marika!

Sirkka kirjoitti...

Luin ja vieritin näitä kuvia alas ja ylös ja mietin kuinka kauniita tavaroita sinulla on kotonasi ja kuinka kauniisti olet kaiken aina laittanut esille.
Voin vain kuvitella kuinka siellä haltiattaren tavoin taikakepillä liehut ympäriinsä,hih! halaus<3
Yritä nyt vaan kestää suloista karvaturriasi pian se karvanlähtö elpyy...<3 niin ja samallahan tulee siivottuakin:)
no joo kyllä sinä minua ymmärrät...
Nyt katson vielä kertaalleen näitä kauniita kuviasi!

Oikein hyvää tätä alkanutta Uutta Vuotta 2012 Marikalle ja rakkaillesi!

Neltsukka kirjoitti...

Suosittelen käyntiä eläinkaupassa ja Furminatorin ostamista. Helpottaa kummasti,täällä ei olla hermoja kiristelty muutamaan vuoteen:)

Neltsukka kirjoitti...

Suosittelen käyntiä eläinkaupassa ja Furminatorin ostamista. Helpottaa kummasti,täällä ei olla hermoja kiristelty muutamaan vuoteen:)

Arja kirjoitti...

Kauniita kuvia:-)))

Oikein hyvää Loppiaista♥

AnnaO kirjoitti...

Ihania kuvia ♥
Hyvää Loppiaista sinne!