Powered By Blogger

maanantai 14. marraskuuta 2011

Niin JDL:ää,että...

Hei taas kaikille...ja TERVETULOA uudet lukijat,toivottavasti viihdytte sivuillani:)

En ihan oikeasti ymmärrä mihin tämä aika katoaa??En tiedä oletteko samaa mieltä,mutta minä ainakin tarvitsisin vuorokauteen 10 tuntia lisää!!Joka päivä tämänkin ja edellisen postauskerran välissä olen päättänyt,että NYT menen..tai siis ihan kohta heti kun olen tehnyt tämän tai tuon jutun..sitten menen postaamaan..ja seuraavan kerran,kun ajatus tulee mieleeni,niin Hups,onkin jo ilta,ja väsyttää ihan kamalasti..joten totean,että noh,huomenna sitten ihan varmasti...ja sitten seuraavana päivänä taas sama homma.En tiedä,onko tällä pimeydellä jotain tekemistä asian kanssa..voipi olla???Iltaisin on pakko mennä nukkumaan aikaisin,kun aamuisin on niin pimeää,kun kello soi,ettei meinaa millään päästä ylös:(
Ja sitten kun tulee kotiin,niin on mukamas niin paljon kotihommia,ettei muuta ehdi,ja kun on syönyt ilta ruoan,niin sitten alkaakin ramaisemaan,ja sohva kutsuu...kyllä sen on pakko olla tämän SYKSYN syytä...eli anteexi vain tämä jokaviikkoinen postausväli..ja kommentoinnitkin on ollut vähän niin ja näin...SORRY,yritän tehdä jostain lisää aikaa!!
Nyt minun on kyllä myönnettävä,että tänään olen tehnyt kaikkea muuta kuin kotihommia...olin nimittäin äitini kanssa Country White nimisessä 200m2 sisustusliikkeessä..ja arvaattekos,että tuhlasin kaikki joululahjarahani,KÄÄK!!!Ja arvatkaa ostinko sieltä yhtään lahjaa...NO EN tietenkään..vaan jouluista tilpehööriä kotiin.Hinnat oli kyllä aikas huimia,joten ei siihen niin hirveitä kasoja tavaraa tarvittu,kun joululahja säästöt olivat huvenneet...Nissejä...possuja..sinkkikoristeita..pari joulutyynyä..ja jotain muuta pientä...niistä kuitenkin kuvia sitten,kun joulukoristelut ottavat vallan talossamme,eli ihan pian,hih!Lisäksi löysin vihdoin yhdestä liikkeestä harmaan maton olkkariimme..olin ostamassa sinne musta-valkoista lehmän taljaa,mutta totesin,että se on liian samanlainen,kuin nykyisemme:ruskea-valkoinen talja.Uusi matto oli juuri sitä mitä etsinkin,mutta on vielä piilossa,joten siitäkin kuvia heti kun saan sen lattialle...

Kyllä minä eräänä päivänä innostuin vähän askartelemaankin.Tein pari lampunvarjostinta Decupaige-tekniikalla.En tiennyt mihin niitä edes teen..nyt ne ovat toistaiseksi minun huoneessani,mutta sopivat väreiltään niin hyvin poikani uuteen tulevaan huoneeseen,että annan ne sitten hänelle...











...näin siis syntyi 2 Jeanne dÀrc Living varjostinta..mielestäni ihan kivat...

Ostinhan minä viime viikolla Sisustajan Taivaasta keittiöön uudet Jeanne dÀrc Livingin verhokapatkin...tykkään kovasti...♥♥!!
Ensin näytti tältä....






...ja sitten tältä..ja vähän muutakin (lähi) kuvaa keittiöstä....

















Tässä teille IhaNaiset ihka ensimmäinen tämänvuotinen valkea avautuva hyasinttini...tuoksuttakaa...

...HIH,tulipahan sitten kuvattua joka kulmasta,ettei vaan jäänyt epäselväksi kenellekkään,että mulla on UUDET VERHOT!!
Eipä täältä Hildestä sen enempää tällä kertaa..pysykäähän kuulolla..100 lukijan raja meni rikki,ja eikös nyt ala olla pikkujoulu aika,joten eiköhän panna ARVONTA pystyyn taas lähiaikoina!!
Mukavaa Marraskuista viikkoa kaikille tänne kurkkaaville..olkaahan kiltisti..tontut kurkkii jo(minä näin äsken yhden!!)..Hyvää yötä ja heissan taas kaikille....

Sisustusterkuin,
Marika

15 kommenttia:

Hyvä Mieli kirjoitti...

Tänään löydän näemmä toinen toistaan ihanampia blogeja, niin kuin tämä Sinun. Ihania kuvia! Mukavaa viikonjatkoa ;)

Maarit kirjoitti...

Onpa ihastuttavat lampunvarjostimet, sekä uudet keittiön verhot, wau !
Ja hyasintteja on pakko lähteä itsekin metsästämään...
kyllä tämä pimeä aika vie voimia tosissaan, no onneksi joulujutut antaa iloa eloon :)
voi hyvin ♥

Krista/Sisustus Villa Blanco kirjoitti...

Heh, mulla nuo servetit odottaa pöydällä ihan samaan tarkoitukseen... Ihan meinasin tikahtua kun aloin lukea postausta ;) Ja ajattelin yhden torsonkin niillä päällystää...

Ihanaa keskiviikkoa Marika!

Lovviisa kirjoitti...

Ja hyasintin tuoksuahan ei voita mikkään...Suloset verhot ja tuo ikkunasta näkyvä pimmeys houkuttaa kietoutummaan lämpimään joulun oottamiseen :)

Anne-Mari kirjoitti...

Samoin, samanlaiset servetit minullakin on ja pikkuista torsoa olen ajatellut niillä tuunata. Tuli kiva lampunvarjostin!!
Ja Jeannen tavarat ovat ihania...kappa on kiva:)

Arja kirjoitti...

Kauniit lampunvarjostimet sait tuunattua.
Välillä on kiva piristää itseään ostos kierroksella, mulla on vaan nykyään liian lyhyt matka shoppaileen :-))

Verhot on tosi ihanat.

Mukavaa keskiviikkoa ystävälle<3

Sirutuuli kirjoitti...

Ihana varjostin ja verho!
Blogissain on siulle tunnustus :)

Så Vitt Jag Vet kirjoitti...

Hej ! Lampun varostimesi on niin hyvännäköinen.. Oivala ja tosi upea idea... Mutta mistä löysit nuo servetit.. Olen yrittänyt katsoa jos olisin löytänyt mutta ei..
Kraam
Sanne

emmi kirjoitti...

Todella kauniita varjostimia! Ihania kuviakin ja uudet verhot :)

Heidi - omankodinonnea kirjoitti...

Tulipa varjostimesta hieno! Todella upea!

Ja hienot on uudet verhotkin:) Muutoinkin keittiössäsi näyttää todella kauniilta!

Mukavaa loppuviikkoa sinulle!

Maanvaiva kirjoitti...

Oujee, meillä on samalaiset lamput.. melkein.. :)

Verhot ovat kauniit! Hyvä että laitoit niin montaa kuvaa, niin tuli harvinaisen selväksi, että mäkin haluun tollaiset! :))

AnnaO kirjoitti...

Wau, hieno tuunaus ♥
Ihanat nuo verhotkin!
Minulla on aika ollut kanssa vähissä ja ei ole kerennyt juurikaan bloggailemaan, mutta luulen että talvella aikaa löytyy erilailla kun työpaikka vaihtuu.
Mukavaa viikonloppua sinne :)

Tiina kirjoitti...

Lueskelin blogisi kutakuinkin kokonaan läpi parisen viikkoa sitten työmatkoilla bussissa istuskellessa, tänään sitten tupsahdin lukijaksesi.
Minä ainakin tykkään kun sinulla on yleensäkin postauksissasi paljon kuvia, taitaa olla itsellä vähän samaa vikaa :)

Liisa kirjoitti...

Moi Marika! Anteeksi, ettei musta ole kuulunut... Mutta mulla on siis jokseenkin sama juttu, että vuorokauteen pitäisi saada lisää tunteja... Teen postauksen ja alan sen jälkeen lukea blogeja, ehdin lukea muutaman tuoreimman postauksen blogilistaltani ja huos onkin taas jo yli puolenyön... Päiväsaikaan en tällä hetkellä saa oltua koneella lainkaan :(
Mä laitoin sulle kuitenkin muutama päivä sitten postia :) Siis ihan perinteistä sellaista, ei mitään ihmeellistä, mutta pieni kiitos ja muistaminen sulle :)
Sulla on muuten sama "vika" kuin mulla, ettet osaa karsia kuvia... Mäkin laitan aina sata kuvaa, kun ei osaa niitä karsia poiskaan varsinkaan siis jos monta hyvää, hih ;) Eipähän jää tosiaan kenellekään epäselväksi ;D
Ihanat noi verhot, kelpais mullekin, hih.. En malta odottaa jouluaiheisia postauksiasi!!! Varmasti tulee kyllä taas niin IHANA joulu Hildeen, että!
Myös sun pihan istutuspöytä on niin kaunis, huokaillen ihailin kuvia äsken..
Mä tulin just iltavuorosta, nyt on tän kuun työt tehty ja voin keskittyä Peipposen synttäreiden valmisteluun sekä adventin odotukseen :)
Mukavaa alkavaa viikkoa sinne Marika-ystäväin!
Halauksin Liisa

Anonyymi kirjoitti...

lorazepam 1mg ativan and alcohol experience - ativan pediatric dose