Powered By Blogger

sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

OLEN VIELLÄ TÄÄLLÄ..Pitkästä aikaa....!!!

Heissan pitkästä aikaa...ja ANTEEXI,että katosin täältä blogistaniasta muutamaksi viikoksi ihan ilmoittamatta!!Tässä on nyt ollut hurjasti kaikenlaista,eikä yksinkertaisesti ole ollut aikaa tulla koneelle...
Näin aluksi KIITOS♥♥♥ kaikille kommentin jättäneille edelliseen postaukseen...se toi kyllä tosi hyvän mielen..olette NIIN i h a n i a!!!!
Ja uusia lukijoitakin on tullut muutama..TERVETULOA tänne minun maailmaani,toivottavasti jaksatte pysyä mukana jatkossakin!!?!!
Niin..meille tuli toissa viikolla puhelu Kuhmosta saakka illalla..tuttavava pariskunta lapsineen ilmoitti,että ovat lähdössä ajamaan meille päin yötä vasten,ja olisivat perillä seuraavana yönä 4 aikaan...no siinä sitten äkkiä petivaatteita keräämään,ja laittamaan vierastalo kuntoon..en ollut varautunut yhtään,joten jääkaappikin huusi suunnilleen tyhjyyttään...no,he saapuivat sitten yöllä,ja aamulla kun heräsin,oli meillä heti vilskettä kerrakseen..lapset Petra 4 vuotta ja Roy 1v 10kuukautta...molemmat niin kovia touhuamaan,että pitää kyllä nostaa hattua äidille,kun kumpikin juoksee KOKO AJAN pitämättä koko päivänä minuutinkaan taukoa=).Kilttejä ovat molemmat,joten iloista oli,kun 3 päivää oli meilläkin täällä vilskettä ja menoa yllin kyllin..uitiin,saunottiin,grillattiin..höpötettiin vuoden kuulumiset...kun asuvat niin kaukana,niin nähdään vain kesäisin...Ihana pariskunta,minulle tosi tärkeitä..niimpä jäi kova ikävä,kun lähtivät muualle jatkamaan kesäloma reissuaan..KIITOS Kirsi ja Marko kun tulitte luoksemme jälleen!!!

No,sitten meni pari päivää,ja alkoi pojallamme Helsinki-Cup...pelaavat siis jalkapalloa koko viikon siellä..joten meno senkun jatkui koko viime viikon...poikani valittiin turnauksessa joukkueensa PARHAIMMAKSI pelaajaksi...ja arvatkaa oliko äiskä tippa silmässä liikutuksesta...kyllä se tuntuu mukavalta,kun oma lapsi onnistuu jossain asiassa!!
Yhden päivän olimme poissa peleistä,kun oli vihdoinkin ne Jukan hautajaiset...ja herkkä kun olen,niin kyyneleet alkoivat vieriä pitkin poskia jo kirkon ulkopuolella,kun näin tätini ja miehensä ottamassa vieraita vastaan...tapahtuma oli oikein kaunis,ja nyt hän on saanut viimeisen levon...

Että tälläistä kaikkea meillä täällä..en ole ehtinyt edes siivoamaan,tai pesemään pyykkiä,joten koti on kuin pommin jäljiltä..pitäisi varmaan tänään ottaa itseään niskasta kiinni,ja panna hulinaksi...mutta inspiraatio on tipotiessään,missä lie???
Ehdin saada sen uuden wanhan Singerin ennen vieraiden tuloa,ja maalata hurautin sen valkoiseksi...kuinkas muutenkaan...???


     Tässä se tököttää pihalla..melkein unohdin ottaa siitä kuvan ennen maalausta,kerkisin jo hiukan päältä maalata.....



...ja tässä sitten sisällä,maalattuna,kuten myös tuo ostamani pikkupalli,wanha sekin..oli musta ja ihan kulunut,mutta jotenkin se ei nyt vaan mustana kelvannut=)Lopuksi hioin molemmat ja lopputulos oli sitten tämä......





..Pidän tästä Singeristä enemmän kuin siitä,jonka siirsin ulos,kun tässä on ompelukone tuolla sisällä,ja sitten on nuo ihanat pikku laatikot tuossa sivuilla...TYKKÄÄN!!!!

Sitten tuli mieleen,että empä ole tainnut mainitakkaan,että meillä on yläkerrassa myös parveke..niimpä päätin sitä vähän kuvata odottaessani miestäni kotiin...ei sitä ole hirveästi laitettu kauniiksi,kun siellä tulee oltua suhteellisen vähän,kun on nuo pihat tuolla,mutta kuvasinpa nyt kumminkin.....
















..no niin,tässähän näitä nyt sitten tuli..parveke on kyllä ihanan lämmin paikka,kun on etelään päin..aurinko paistaa koko päivän...tai jos sattuu satamaan,niin ei kastu,kun on katoksen suojassa!!

Tässä vielä pihamme viimeiset Pionit maljakossa..seassa kukkakaupasta ostamani Eustomat..niistä pidän myös yli kaiken....





..no eipä minulla tällä kertaa tämän ihmeellisempää...NAUTTIKAAHAN kaikki kesästä,kun sitä vielä on jäljellä,ja kaikille kesälomalaisille HYVÄÄ LOMAA...ja ihan kaikille mukavaa alkavaa viikkoa..nyt lähden tästä teidän ihania blogejanne kurkkimaan...ja siirrän siivous urakkaa vielä vähän..hih..!!

Sisustusterkuin,Marika

11 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Minullakin ollut pitkä bloggailutauko, ihan oli ikävä! =)
Tosi kauniin sain pienestä pallista ja singeristä. Juuri kulutettuna täydelliset.
Ihanaista sunnuntaita ja alkavaa viikkoa sinulle!

Heidi kirjoitti...

Hienoja olet saanut saanut jakkarasta ja singeristä. Muutenkin olet ollut ahkera. Ja onnea pojalle ja äidille... On äitien etuoikeus olla ylpeitä kun lapset pärjää, siinä saa röyhistää molempia rintoja... Hyvää kesänjatkoa sinullekin terveisin tää työläinen täältä :O)

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Vihdoinkin... imhettelinkin jo missä oikein olet!!!

Ihana vanha Singer, hienoksi sait sen hiottua ja vanhan jakkaran.

Ja parveke...en kyllä ala... ihana... tahtoo kanssa...☺

Oikein ihnaa sunnuntai-iltaa ja alkavaa viikkoa sinulle..♥

Senni kirjoitti...

Singer muuttui edukseen, se on kaunis!
Ihana parveke teillä, tuolla mukava sateellakin lueskellä lehtiä, kuumaa juomaa nauttien viltin alla... IHANAA!!! :)

Virpi kirjoitti...

Singeristä tuli kyllä upea! Ja parveke näyttää varsin houkuttelevalta löhöilypaikalta :) Ihanaa sunnuntai-iltaa!

Maarit kirjoitti...

No minäkin jo aloin ihmetellä, missä Marika...:) aikamoista haipakkaa on teillä ollutkin joten ei siinä blogit tule ensimmäisenä mieleen. Mutta siis ihana tuli tuosta singeristä ja pallista !!
Mahtava myös ihanan talonne parveke,
Ihanan lämmintä uutta viikkoa sinulle ystävä hyvä ♥

Paula kirjoitti...

Onnea vain sinulle poikasi menestyksestä! Kannattaa olla iloinen ja onnellinen.
Kyllä sitä blogitaukoa tulee yhdelle ja toiselle. Minäkin olisin luullut, että lomalla on aikaa blogille normaalia enemmän, mutta päinvastoin on käynyt, on ollut taukoja, kun lomalla on ollut "kiirettä".

Heidi - omankodinonnea kirjoitti...

Voi että Singeristä tulikin ihan mahdottoman kaunis!! Ihana tuunaus kerta kaikkiaan! Ja onpa kiva, kun laitoit kuvia parvekkeeltasi, kylläpä sielläkin on kaunista!:) Oikein mukavaa viikon alkua!

AnnaO kirjoitti...

Kaunista ♥
Onnittelut pojalle ja äidille, poika on varmasti hyvin onnellinen saavutuksestaan :)

Sirkka kirjoitti...

Tosi kiva kun olet palaillut piiriin!
Onnea pojallesi!! Hienoa Upeeta Mahtavaa!
Singeristä kiehkeytyi kaunotar kaikkinensa ihanine tavaroineen...tiedän tunteen, kun oikein tykkää jostain,. ja vielä onnistumisen tunne minä tein tämän!
Parveke on soma ja rauhallisen näköinen kokonaisuus on ihatuttava tyynyineen pöytineen patsaineen kukkineen lepotuolineen ja ihanine tavaroineen siis vallan oleskelu kelpoinen, jossa viihtyy vaikka lämpimät yötkin. Sinulla on taito sisustaa ja luoda kaunetta ympärille, josta kaikki nauttii.
Mukavan lämpimiä kesäpäivien jatkoja nauttien ja kiittäen.

Ainosofia kirjoitti...

Meillä kaikilla on varmasti kesällä omat kiireemme.
Kyllä sen huomaa täällä käydessään - hiljaista on ollut ...

Parvekkeenne on tosi ihana paikka - kiva kun laitoit kuvia.
Ja singerit ovat aina niin ihquja :)