Powered By Blogger

sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

KONE TÖKKII...JA PAHASTI!!!!

Hei vaan kaikille!
Minulla on nyt ongelma:varsinainen koneeni on nyt huollossa,niin kuin taisin viimeksi mainitakkin...ja nyt käytän pöytäkonetta,ja mikään ei toimi sitten millään...aaarrrrgghhh!!!!
En pääse postaamaan,en jättämään kommentteja...valokuvista nyt puhumattakaan,en siis tiedä saanko tähän postaukseen kuvia...kokeillaan hetken päästä...nyt olen sentään päässyt jo tähän saakka,eli kirjoittamaan teille.Tämä tekee uskomattoman vihaiseksi,kun mikään ei tahdo onnistua!!!!
JOTEN,ANTEEXI kaikille,etten ole kommentoinut kun muutamalle hassulle,joille se on onnistunut puolivahingossa!!!!!
JA LIISA VANILJAISESTA:En pääse koneellani ollenkaan sinun sivuillesi,vaan kone sanoo:Internet ei voi näyttää sivua vaniljainen!!!!Joten anteexi vain etten ole edes käynyt sivuillasi,,kun en pääse!!!!Sinulla on kuulemma arvonta,laita minut mukaan 2 arvalla,kun en pääse linkittämään kuvaa sivuiltasi...voin toki laittaa ilmoituksen sivuilleni ilman kuvaa,että arvot,mutta palataan heti kun pääsen sivuillesi!!!

No,eihän tälle mitään voi,eli vaihdetaan aihetta....paitsi että mitään ihmeellistä ei ole täällä rintamalla tapahtunut...eli aiheetkin on vähissä:(
Meidän Viron matkakin siis siirtyi,ja lähdemme matkaan huomenna.Kotiin tulemme lauantaina...menemme 150 km Tallinnasta Tartoon päin,jossa on vanhempieni kesäpaikka.Kyllä on mukavaa saada vähän vaihtelua tähän arkeen,kun ollaan oltu koko kesä paikoillamme kuin tatit!!!

Viime viikolla kävin vähän ostoksilla...ostin Riviera Maisonin IHKUN päivävarjon...oli kyllä aika kallis,mutta mielestäni sen arvoinen...se tököttää nyt meidän parvekkeella...sitten ostin samanlaisen varjon minimallin,tarkoitettu ihan vaan pöydälle koristeeksi...ja rullan vanhaa sanomalehtitapettia ostin myös..aikeenani ei ole tapetoida mitään,mutta oli pakko ostaa se,kun oli niin kaunista,siitä en kylläkään muistanut ottaa kuvaa,joten anteexi....
tässä kuvia parvekkeelta,oli tosi vaikea kuvattava,kun ei mistään suunnasta meinannut mahtua kuvaan...



...tässäpä tämä...kesti yli puoli tuntia ladata nämä kaksi kuvaa,joten jätän loput siihen,kun saan toisen koneen takaisin...plääh,nyt kyllä harmittaa....no,tälläistähän tämä on näiden koneiden kanssa....

Palaan siis kuvioihin ensi Lauantaina,joten siihen asti kaikki te Ihanaiset,voikaa oikein hyvin,olette sitten töissä tai vapaalla...ja KIITOS ihanista kommenteistanne,vaikken itse pääsekkään nyt kommentoimaan...olette ajatuksissani.
Ja tervetuloa UUDET lukijat mukaan tähän menoon...
Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille,
sisustusterkuin,Marika

11 kommenttia:

Lovviisa kirjoitti...

Ja eikäkö etteenpäin sano mummo lumessa :)

Niina kirjoitti...

Ihana tuo varjo!! <3
Olen kans käynyt Tartossa,opiskeluaikoina vietin siellä 2 viikkoa työharjoittelussa!
Mukavaa reissua!

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Niin kuule tökkii täälläkin...mökillä ollaan ja yritän päästä kommentoimaan, mutta kestää ja kestää...☺☺

IHANA tuo varjo...kaunis.

Hyvää alkavaa elokuuta sinulle ystäväni!

Heidi - omankodinonnea kirjoitti...

Voi että miten voikin päivänvarjo olla KAUNIS!! Aivan ihana!!!<3
Tsemppiä konepulmiin, nuo on kyllä vihoviimeisiä ärsytyksiä:( Hyvää heinäkuun viimeisiä tunteja ja mukavaa elokuuta!:)

Liisa kirjoitti...

Voi sua...voin vaan kuvitella, miten toi koneen tökkiminen raivostuttaa!! Itse olen niin malttamaton, että oisin varmaan jo heittänyt koneen päin seiniä ;)

Kiitos terveisistäsi ja tosi kökköä, ettet pääse Vaniljaiseen! Laitan sut tottakai mukaan arvontaan, ja onhan tässä vielä pari viikkoa aikaakin, joten no hätä, saat kolme arpaa, kun ethän sä nyt tolle tilanteelle mitään voi!

Ihanaa Tallinan matkaa teille, kiva, kun pääsette vähän pois kotoa kökkimästä :)

ps. ihana tuo varjo, en uskalla edes ajatella, mitä se on maksanut, hih...mutta upea se todella on!!!

Halauksin Liisa

Liisa kirjoitti...

pps. et sitten varmaankaan ole Sisustajantaivaan nurkilla ensi pe:na :( Harmi..

Maarit kirjoitti...

Moi, no onpa harmittavaa kun koneet tekee tuollaista, voivoi..onneksi on valoa näkyvissä.
Aivan Ihana on tuo päivävarjo!!!!
Leppoisaa Viron reissua teille, on se kiva päästä vaihtamaan maisemia välillä,
Halaus ♥

Unknown kirjoitti...

Se on tylsää, erittäin tylsää jos koneet temppuilee, nimimerkillä "Kokemusta on" Mulla on läppäri kotoan ja sillä en pääse juurikaan kommentoimaan kuin ihan muutamaan blogiin kerrallaan.
Minä tulin Virosta 26.7. siellä se oli omalla paikallaan, tultiin Saksan, Puolan, Liettuan ja Latvian kautta hurstellen. Harmi, että ei voinut mitään ostaa, kaikkea kivaa jäi taakse...harmi...harmi...:(

Mukavaa reissua teille sinne Viroon ja pidähän hauskaa ja rentoudu, niin sitten on syksymmällä mukava taas sistustaa.Tuo varjo on muuten ihana.

Aurinkoista ja ihanaa elokuun alkua sinulle Marika.

AnnaO kirjoitti...

Meidän pöytäkone tökkii kanssa koko ajan, eilen pitkästä aikaa avasin sen ja yritin surffailla.. kauaa ei hermot kestäneet ja kone sammui, tsemppiä sinne!
Tarto on niin kaunis paikka ♥ mukavaa lomaa teille :)
Ihanan varjon olet ostanut!

Maikki kirjoitti...

Miten ihastuttava tuo varjo onkaan! Aivan vihreänä kuvaa katselin... Ihanaa lomaa teille!

Titti kirjoitti...

Ihana varjo!♥
Siellä te nyt olette lomalla...
Varmasti on ollut mukavaa! :)
Toivottavasti tekniikka pelaa kun palaat taas koneen ääreen!
Aurinkoisia loppukesän päiviä!