torstai 31. maaliskuuta 2011

TYYNY RÖYKKIÖT!

HEIPPA KAIKILLE NÄIN UTUISENA TORSTAI PÄIVÄNÄ,
TÄSSÄ VÄHÄN KUVIA MEIDÄN SOHVASTA,JOLLE EI MAHDU ISTUMAAN KUKAAN MUU KUIN MINÄ...LOPPU TILA ON VARATTU IHANAISILLE TYYNYILLE...OLEN KYLLÄ IHAN TYYNY-FRIIKKI,TÄYTYY MYÖNTÄÄ..


..TÄSSÄPÄ NÄITÄ KASAPÄIN,KUVAT ON VÄHÄN HUONOJA,MUTTA KAIT NIISTÄ JONKUN SELVÄN SAA...?
SITTEN MUN EHDOTTOMAT LEMPPARI TYYNYT,JOIHIN EN TUNNU KYLLÄSTYVÄN KOSKAAN.VALKOINEN ON OLLUT MINULLA JO KAUAN KAUAN(OSTETTU WANILLA ROSESTA),HARMAA ON MYÖS(TOISESSA PAIKASSA),JA EILEN KIPAISIN SISUSTAJAN TAIVAAN PIAN LUO,JA MATKAAN TARTTUI TUO RUSKEA...IHANIA KERMAKAKKUJA OVAT MIELESTÄNI.OSTIN PIALTA MYÖS IHANAN UUTUUDEN:PELLAVAN VÄRISEN KERNI-LIINAN,JOSSA KOKO MATKALTA RANSKALAISTA TEKSTIÄ.ON 3 METRIÄ PITKÄ(PIENEMPIÄKIN OLI MYYNNISSÄ)...LAITAN SITTEN KUVIA,KUN ON RUOKAPÖYDÄSSÄ...
TÄSSÄ NYT KUITENKIN NÄITÄ KERMAKAKKU LEMPPAREITANI:

.                      ....JA PITIHÄN MUN YKS KUVA NAPATA MYÖS MEIJÄN NELLI-HAUVASTA,KUN SATTUI SOPIVASTI MAKOILEMAAN VIERESSÄ.
MUKAVAA TORSTAI PÄIVÄÄ KAIKILLE,TERVETULOA LUKEMAAN UUTTA BLOGIANI,JA KUNHAN SAAN LISÄÄ LUKIJOITA/KÄVIJÖITÄ/KOMMENTTEJA,NIIN PISTETÄÄN SITTEN HETI ARVONTA PYSTYYN!!!

sisustusterkuin,Marika

1 kommentti:

Tuija kirjoitti...

Ihanat tyynyröykkiöt tosiaan ja kauniita ovat, tullaisia kun sinulla nuo valkoiset ja ruskeat, pyöreät vähän röyhelöiset, näin tänään yhdessä kaupassa, mutta ihanan värisenä keväänvihreänä,jäi vähän kaivelemaan, joutuu varmaan vielä hakemaan ne...:)

Mukavaa torstaita sinulle myös, aurinko paistaa ja lämmittää niin ihanasti.